Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com som els barcelonins?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sovint es diu que els barcelonins som envanits. Que només ens mirem el melic, i que a més som els més garrepes de tot Catalunya. També hem hagut de sentir que som poc simpàtics i que ens creiem que vivim a la millor ciutat del món. I que la devoció que sentim per la Sagrada Família és enganyosa, ja que no la visitem mai.

Tots aquests tòpics són els que han volgut desmuntar -o, si més no, qüestionar- des de Dominalatevaciutat.barcelona. Amb l'objectiu de donar a conèixer i promocionar el domini d'internet .barcelona, han fet un sondeig entre els barcelonins per saber si ens agrada tant la pela com diuen, si som educats amb els turistes o si ens considerem sociables i oberts. Els resultats, avisem, sorprenen.

Ens creiem simpàtics?

Sí. Un 80,7% hi han respost que ens creiem simpàtics, i un 19,3%, antipàtics. Qui es defineix com antipàtic?

Els parcs i la feina, els llocs preferits per lligar

Un 30,2% dels enquestats han escollit els parcs com el lloc ideal per anar a lligar, seguit de la feina (29,8%). Qui deia que els barcelonins només ens agrada treballar? El que volem és lligar!

 

'Déu', sempre!

No podem evitar dir 'déu' en acomiadar-nos d'algú a Barcelona, però quan viatgem... també ho diem! Un 43,9% dels barcelonins ho diuen quan no són al seu país.

Anar a casa de la sogra? PLANASSU!

Anar a dinar o sopar a casa dels sogres els caps de setmana pot ser molt avorrit, però no pels barcelonins. Un 77,7% hi van encantats! Doncs que em presentin els seus sogres, si us plau...

Anar a prendre una cervesa amb els companys de feina? Hmm, millor un altre dia

Un 44,3% dels barcelonins posen excuses per fer plans amb la gent de la feina, però ep, un 41% ho fa un cop per setmana, que tampoc fa mal.

La pela és la pela?

A la pregunta de si marxarien de Barcelona per diners, el 51,1% dels barcelonins va dir que sí sense dubtar-ho. I el 48,9% restant, que ni parlar-ne.

Visitar la Sagrada Família? Per què no!

Contra tot pronòstic, un 68% dels barcelonins enquestats diu que ha visitat la Sagrada Família... des de dins! Haters del món, què n'heu de dir sobre, eh?

Últimes notícies

    Publicitat