Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Club Natació Barcelona vol seguir respirant

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Club Natació Barcelona (CNB) va ser fundat l'any 1907 i és un dels símbols del barri de la Barceloneta i de la ciutat. El carisma i bona fama que el club va guanyar als anys 90 ha anat minvant de forma progressiva en els últims 10 anys fins al punt de perdre el 30% dels seus socis. Diguem-ne que fa anys que viu un malson del qual ara se'n vol sortir.

Ofegat (mai millor dit) pels deutes, el club acaba de signar la cessió de l'explotació d'una cinquena part de les seves instal·lacions al grup inversor britànic Evertaas. I quina és aquesta cinquena part del club? Doncs ni més ni menys que la que va ser la primera piscina coberta d'Espanya, l'any 1922. Es tracta de la zona més propera a l'Hotel Vela i possiblement la de més encant del club (amb la sala de Juntes o les majestuoses guixetes de fusta). Sigui com sigui, Evertaas hi construirà un Beach Club amb tres restaurants (dissenyats per Nandu Jubany), un chillout/club a una terrassa amb vistes al mar i una piscina d'onades perquè els surfistes puguin practicar aquest esport durant tot l'any. Tot això a canvi de 4 milions d'euros, una renda de 600.000 euros a l'any i una inversió en les instal·lacions de fins a 12 milions d'euros. El grup inversor encarregarà a Nikki Beach la transformació de l'espai, una empresa especialista en projectes similars a Saint Tropez, Marbella o Miami Beach.

Sí, penseu el mateix que jo, que fa molta i molta por, però el CNB no té gaires alternatives: deu 11 milions d'euros i el nombre de socis baixa cada any. Tot i que el projecte atraurà principalment a clients estrangers amb un alt nivell adquisitiu, és un fet que el CNB ha de buscar solucions dràstiques i a curt termini si vol agafar empenta i sortir d'aquest pou en el qual fa anys va entrar. 

Últimes notícies

    Publicitat