Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mercat de la Boqueria posa rumb a Nova York

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

En els pròxims anys, Nova York crearà el projecte immobiliari més gran de la història dels Estats Units i de la ciutat americana. Es tracta del Hudson Yards, un impressionant conglomerat de restaurants, apartaments, tendes i oficines al costat del riu Hudson. Allà hi haurà un centre culinari de 3.250 metres quadrats, dirigit pels xefs Ferran i Albert Adrià, juntament amb l'asturià José Andrés, el conegudíssim xef espanyol al país de la Coca-Cola. Serà un dels restaurants estrella dels Estats Units, i estarà totalment inspirat en el mercat de la Boqueria de Barcelona.

Els tres xefs, que junts sumen fins a vuit estrelles Michelin, portaran el millor de la cuina catalana i espanyola a aquest súper espai culinari, que es convertirà en temple de la gastronomia de casa nostra a Nova York.

José Andrés és deixeble de Ferran Adrià, i va guanyar l'any passat dues estrelles Michelin per al seu restaurant MiniBar, a Washington. Ara unirà forces amb els germans Adrià per portar tota l'essència de la Boqueria a la Gran Poma. Agradi o no, això suposarà un espectacular impuls promocional per a Barcelona arreu del món. Una notícia que arriba en plena polèmica sobre la possible pèrdua d'identitat d'un mercat que s'ha convertit en un dels hotspots preferits dels turistes que visiten Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat