Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou Parc d'Atencions de l'Hospital Universitari de la Vall d’Hebron ens encanta!

Per
Pau Roca
Publicitat

La realitat és que poques coses donen ànims a una família que té el seu fill malalt a l'hospital, però el que sí és un fet és que el bon humor ajuda molt a la recuperació física i anímica i això és el que l'Hospital Vall d’Hebron s'ha proposat. De la mà de l'estudi Toormix (que s'ha encarregat del disseny i la direcció d'art) la Fundació Small i materialitzat gràcies a les donacions de diferents fundacions i particulars s'ha dissenyat el nou Hospital de dia d‘oncologia i hematologia infantil de l’Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, espais on els joves malalts i les seves famílies reben tota mena de cures i atencions tals com atencions mèdiques, personals i emocionals. Són tres zones o entorns diferents, entre els que s'hi troben l’entorn natural, que és la sala d’espera dissenyada per a tres púbics diferents, l’univers o la zona de consultes mèdiques i despatxos i per altre banda el circuït de carreres (la zona de boxes de tractament).

El disseny dels elements és fet amb fusta, elements decoratius no invasius i una il·luminació càlida en el que s’ha volgut crear un entorn amable i especial tant per a pacients com per a l’equip mèdic que hi treballa a diari. "Estem molt contents del resultat i del projecte global que ajuda a facilitar la vida dels nens i les famílies que es troben en aquesta circumstància" comenta Alain Jaimez, de Toormix. I és que el Parc s'ha conceptualitzat, diuen, dissenyant diferents espais on buscar complicitats entre familiars (taula/zona de co-work), zones de joc a l’escala dels pacients més joves (cabanes) i zones independents per als pacients adolescents. Un espai harmònic i càlid que sens dubte ajudarà i molt a afrontar amb força els dies en que nens i familiars estiguin a l'Hospital. Feu un cop d'ull a les fotografies que adjuntem perquè val la pena.

Últimes notícies

    Publicitat