Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El restaurant de 1000 m2 de Messi i els Iglesias

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Cada cop se saben més detalls del nou restaurant dels germans Iglesias: el macrolocal de 1000 m2, situat en el número 86 del carrer d’Enric Granados –que té de socis inversors els germans Leo i Rodrigo Messi–, es dirà Bellavista del Jardín del Norte i obrirà aquest estiu.

I no serà un restaurant qualsevol: gastronòmicament “és la suma de tot allò après fins ara”, expliquen, i l’enorme illa reproduirà un poble, o més aviat l’arquetipus d’un poble idíŀlic; hi haurà un hivernacle amb vegetació –amb plantes que es faran servir a cuina–, un quiosc, una botiga de queviures, el bar del poble, un cinema, una font on s'ha d'anar a buscar l'aigua per beure, o fins i tot una església amb campanar.

Tres eslògans resumeixen el projecte, emmarcat en la cerca de la felicitat: tots tenim un poble –“volem que sigui el poble on t’escapes, on busques la pau interior”–, la teva casa fora de casa –hi haurà un cinema, màquines de videojocs clàssics, vinils per punxar, salons privats– i deixa’t estimar (“serà un local amic de les famílies”, amb activitats, tallers, jocs i col·laborador amb ONG’s).

"Aspirem a què es converteixi en un dels grans restaurants de Barcelona. I el camí passa per crear una oferta culinària que sorprengui, però som conscients que a dia d'avui donar d emenjar bé ja no és suficient", expliquen els germans Iglesias.

I a qui escriu, el que li sembla més entranyable serà, segons es pot veure al render del projecte, que entris a l’església i de cop i volta et trobis amb una barra de bar. L'altre projecte que tenen en cartera és l'obertura d'una 'pulperia' moderna al barri Gòtic, el Bobo Pulpín.

Últimes notícies

    Publicitat