Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El talent fotogràfic es troba a l'Utopia Photo Market

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'Utopia Photo Market és un projecte encapçalat per Montse Abbad, Quique Camín i Oscar Vallès, qui es van plantejar realitzar una trobada/festival sense ànim de lucre per donar suport al talent de Barcelona i contribuir a donar-li major visibilitat. I el primer que van pensar és en la fotografia. Amb il·lusió, ganes, i l'ajuda de noms destacats de la cultura i l'art de l'Estat com Antxon Gómez (director d'art de Pedro Almodóvar) i l'arquitecta Merche Alcalá, entre d'altres, l'Utopia Photo Market es presenta com un nou mercat de fotografia que tindrà lloc a l'espai Utopia 126 del Poblenou en el qual prop de 70 fotògrafs de totes les tècniques i estils, a més d'escoles, editorials, botigues i impremtes presenten les seves formes de veure la fotografia. A més, al mercat es podrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, a més de tafanejar, conversar i descobrir el treball de molts fotògrafs del nostre país.

També s'han programat un munt d'activitats, conferències i tallers, a més de workshops de fotografia de carrer o un taller de fotografia del segle XIX. L'Utopia Photo Market és una de les propostes més engrescadores del camp de la fotografia, i si encara no teniu clar si anar-hi o no, mireu la quantitat de noms destacats que hi trobareu. Imperdible!

Lucía Antebi

Samuel Aranda

Israel Ariño

Ariadna Arnés

Coke Bartrina

Eugeni Gay

Ainhoa Valle

Francesc Fàbregas

Aquesta és només una mostra dels talents que trobareu a l'Utopia. El festival també ens proposa un munt d'activitats, conferències i tallers relacionats amb la fotografia interessantíssims. Per exemple, Andreu Buenafuente explicarà els projectes relacionats amb la fotografia que ha liderat, com ara 'captura.org'. El fotògraf freelance Fernando Moleres parlarà sobre els passos que hi ha entre decidir un tema, elaborar-lo i vendre'l a un mitjà, i Javier Mariscal estarà fent dibuixos digitals a partir de la fotografia.

Ja sabeu, del 10 al 12 d'aquest mes, l'Utopia Photo Market és el lloc on heu d'anar si us agrada la fotografia i l'art. A més, l'entrada només costa 3 euros.

Últimes notícies

    Publicitat