Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els millors anuncis de teatre [VÍDEO]

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Per fi, la bona publicitat al món del teatre. Vull dir que es fan vídeos que van més enllà de les lletres habituals d'aquesta temporada farem, o compra entrades a, o vine al teatre i passa-t'ho bé. Segurament, tot és gràcies al festival Temporada Alta, que l'any passat, per exemple, va posar el llistó molt alt. Aquí us deixem els vídeos que més ens han agradat:

1. Temporada Alta 2017

El festival gironí, com dèiem, és qui marca la pauta de l'excel·lència, amb vídeos de caire filosòfics, que posen damunt la taules el seu posicionament respecte al món i la cultura. Són obra de Nanouk Films, escrits i dirigits per Salvador Sunyer Vidal.

2. Grup Focus

La gran empresa teatral catalana, que gestiona La Villarroel, el Condal, el Romea i el Goya, ha fet, podríem dir, el típic vídeo on surten les estrelles de la seva temporada. Però el toc d'humor i la 'trista' realitat que mostren, ens han agradat molt: hi veurem tots els comportaments indesitjables dels espectadors quan van al teatre. Chapeau!

3. TNT

El festival de noves tendències terrassencs també és dels que fan vídeos inspiradors per presentar la seva programació. Enguany celebren deu anys i ens han volgut mostrar imatges impactants sobre què són.

4. TNC

El vídeo del TNC és, dient-me, dels típics, amb els actors pentinant-se perquè es preparen per a la nova temporada...

5. Teatre Lliure

El Lliure, en la línia del TNC, ens mostra les estrelles de la temporada, però hi afegeix algunes imatges i 'inserts' dels protagonistes.

Hi ha moltes maneres, doncs, de promocionar una temporada... I aquí us deixem un parell de vídeos per a què veieu com ho fan a fora:

1. Royal Court (Londres)

2. Kunstenfestivaldesarts (Brussel·les)

3. Holland Festival (Amsterdam)

4. Edinburgh International Festival (Edimburg)

Últimes notícies

    Publicitat