Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hi ha Shazam per a plantes!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Shazam s'ha convertit en una de les aplicacions per a mòbil més descarregades del món. El fet de poder saber a temps real quina cançó estem escoltant ha suposat una revolució i ara som molts els que no podem viure sense aquesta aplicació. Doncs bé, el que semblava que no arribaria mai per fi ho ha fet. Es tracta de Pl@ntNet, una aplicació que permet identificar les característiques i el nom d'una planta o flor només fent-li una fotografia.

El catàleg de Pl@ntNet està creixent a un ritme molt ràpid, i ara l'aplicació ja té més de 6.000 espècies a la base de dades d'Europa, a més de centenars d'espècies a l'Índia i Amèrica del Sud. L'aplicació s'alimenta també de les dades i les fotografies que els usuaris capturen, per fer que el catàleg de plantes i flors creixi cada dia de forma exponencial. No sabem si l'aplicació, que ja es pot descarregar per a Android i iOS/Apple, es convertirà en una eina tan imprescindible com Shazam, però el que és segur és que es tracta d'una aplicació útil i necessària per als amants de la natura amb una mica de curiositat per l'entorn que ens envolta.

En aquest vídeo podeu veure els creadors de l'aplicació, ara ja fa més d'un any, explicant el projecte. Una eina que sembla estar llesta per convertir-se en el Shazam de les plantes.

Últimes notícies

    Publicitat