Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Lemonade', el nou disc de Beyoncé, dispara els emojis de la llimona i l'abella

'Lemonade', el nou disc de Beyoncé, dispara els emojis de la llimona i l'abella

Advertising

Si us agrada la música de Beyoncé, és molt probable que durant l'última setmana hagueu fet servir més que mai els emojis de l'abella i la llimona.🐝🍋

Si no us agrada, segurament no sabeu que aquesta combinació d'icones s'ha convertit en la manera per referir-se al seu nou disc, 'Lemonade', publicat sense avís previ la matinada de dissabte, i que l'abella fa referència a la Bey Hive –joc de paraules amb 'beehive', 'rusc' en anglès–, la comunitat de fans de Knowles.

Doncs bé, si de sobte teniu l'abella i la llimona entre els emojis de més ús, sapigueu que no sou els únics, perquè arran de la publicació de Beyoncé, l'ús d'aquestes icones s'ha disparat, com es pot veure en aquest gràfic de Twitter.

Segur que de cara al 3 d'agost, quan el Formation Tour de Beyoncé, la gira de presentació del nou àlbum, s'atura a Barcelona, les abelles i les llimones competiran amb l'etiqueta #Lemonade entre els 'trending topics' a la nostra àrea. "I slay".

 

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising