Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 3 millors alternatives a Subtítulos.es

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Els subtítols, el drama del sèrie-addicte actual. Ara més que mai ha arribat l’hora d’honrar i de mostrar al món el gran curro que fan aquestes persones que s’amaguen rere pseudònims (Argenteam’s, Yifi’s i Axxo’s diversos) probablement perquè les seves parelles no els facin dormir al sofà...

A nosaltres ens salven la vida i la sèrie. Però el problema també és saber trobar els webs indicats i més ara que hem plorat la desaparició del millor: Subtitulos.es. Per això us mostrem la guia definitiva amb les tres millors plataformes on fins i tot trobareu subtítols per a sèries daneses. Estàveu a punt de fer un intesiu d’anglès arran del tancament de Subtítulos.es? Doncs atureu-vos, aquí teniu els 3 millors web per buscar (i sobretot trobar) els subtítols per a les vostres sèries.

1. Subdivx

-Avantatges: Acostuma a tenir tot el que busques, sobretot és força ideal per trobar subtítols de sèries més minoritàries que a d’altres webs és complicat o impossible de trobar.

-Inconvenients: Si una de les coses positives de subtítulos.es és la bona organització, Subdivx és un punyeter caos. És una llista estil fòrum on et pots tornar boig. Per facilitar-te la feina et recomanem que facis servir el combo de tecles ctrl+F i copiïs directament el nom de l’arxiu de vídeo de la sèrie, o si més no el nom del “rippejador”. Una altra pega és que no se’t baixa directament el .srt, sinó un arxiu .zip que has de descomprimir.

2. Addic7ted

-Avantatges: Són tant ràpids que a vegades patim per la seva salut. A aquest web trobareu els subtítols (això sí, en anglès) 2 hores després que s’hagi emés el capítol. Disposa d’una base de dades de sèries en múltiples idiomes, també el castellà. Els subtítols d’aquest web eren els primers disponibles al difunt subtítulos.es.

-Inconvenients: A vegades no hi ha subtítols en castellà, tot i que per les sèries més seguides no hi ha problema, fins i tot n’hi ha en suahili. A més el web és un pèl caòtic a nivell de colors. Passen del vermell al blau i del blau al groc... no apte per a epilèptics.

3. Nordiken

-Avantatges: Tots aquells seguidors de les sèries nòrdiques esteu d’enhorabona amb Nordiken.net. Daneses, islandeses, noruegues, sueques. El noir escandinau està de moda i sense webs com la que us presentem seria impossible entendre què diuen a 'Bron/Broen', 'Forbrydelsen', 'Mammon' o l’última perla: 'Kampen Om Tungtvannet'. Pels que aneu perduts sobre ficció nòrdica, ara mateix el país de moda és Noruega. Aquí teniu les que no us podeu perdre.

-Inconvenients: Només hi ha subtítols per a sèries nòrdiques. Si no sou prou víkings com per atrevir-vos a anar més enllà de 'Joc de Trons' o 'True Detective', consulteu els webs anteriors!

Últimes notícies

    Publicitat