Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nacho Vegas i Christina Rosenvinge s'afegeixen a Howe Gelb i M. Ward a l'Altaveu de Sant Boi

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Ja sabíem que Howe Gelb i M. Ward encapçalaran, junts, l'edició d'aquest any del festival Altaveu, que celebrarà la 27a edició a Sant Boi del 10 al 12 de setembre –una setmana més tard del que era habitual–, i en que també hi tocaran Joan Miquel Oliver i Sidonie, entre d'altres.

El que avui s'ha confirmat és la resta del cartell, en què hi destaquen Nacho Vegas i Christina Rosenvinge –aquests no junts, no fotem: separats–, Amparo Sánchez (ex-Amparanoia), en un directe intimista en solutari, els valencians Senior i el Cor Brutal, als quals hem pogut veure últimament a l'últim popArb i a la segona edició del festival Vida, i estan en plena forma, i el cantant, multiinstrumentista i 'performer' nord-americà Dorian Wood.

Completen el cartell Obeses i RIU, i l'espectacle de hip-hop Sant Boi Urban Dance, amb alumnes de diferents acadèmies de dansa de Sant Boi que comptarà amb la col·laboració especial dels MCs Rapsusklei i Loren.

Com cada any, el festival atorgarà els Premis Altaveu, que reconeixen als artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant l’any. Els guanyadors es faran públics el 9 de setembre.

Últimes notícies

    Publicitat