Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
espai de gats
Foto: Shutterstock

Neix la primera cafeteria, escola i centre d'adopció de gats de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Gats, gats i més gats. Un projecte com el que us expliquem a continuació només es pot dur a terme gràcies a l'amor pels gats i les ganes de fer que molts d'aquests animals visquin en condicions més favorables. L'Espai de Gats és un projecte de Tereza Reindlova i Eva González que pretén ser un cafè i un centre d'adopció de gats. "L'objectiu inicial és una protectora o refugi de gats que sigui agradable per a la gent que vol adoptar-los. Que d'una banda sigui un lloc adaptat a les necessitats dels gats però alhora agradable per a persones, perquè els vingui de gust passar una estona i conèixer els gats abans d'adoptar, aprofitant que el personal els podrà aconsellar sobre cadascun dels gats o sobre necessitats de gats en general" ens explica Tereza Reindlova. A més, l'Espai de Gats també innovarà, ja que la majoria de cat-cafès del món no permeten adoptar els gats. Així, a l'Espai es faran "xerrades i cursos sobre el seu comportament, salut, nutrició i en general sobre el benestar animal. Algunes d'aquestes xerrades seran d'accés gratuït i altres de pagament".

A l'Espai, que ocuparà un local del carrer Terol 29-33, es podrà entrar pagant una quota de soci o bé una entrada reduïda de 3 € i pretenen obrir en 1 mes aproximadament, tot i que es podria allargar unes poques setmanes més. I les facilitats per adoptar un gat seran màximes, ja que a l'Espai es podrà interactuar amb els gats mentre es pren un cafè o un refresc, a més de tenir assessorament professional individualitzat. Així doncs, si algú vol adoptar, fer-ho tindrà "el mateix cost que el gat suposa per a la protectora: vacunes, esterilització i xip, perquè tots els gats sortiran a les seves famílies amb tot això ja tramitat. Col·laborem amb diverses protectores i cadascuna marcarà les seves condicions però generalment el cost sol rondar uns 80-150 euros."

Tereza també ens explica que el projecte s'ha dut a terme gràcies a les aportacions privades del crowdfunding que van posar en marxa fa un temps i també gràcies a l'aportació econòmica de la mateixa Tereza i de l'Eva. Així doncs, estarem atents a les notícies que vagin penjant a la seva pàgina de Facebook i quan inaugurin estarem allà per veure què tal és això de la primera cafeteria, escola i centre d'adopció de gats de Barcelona.

 

Últimes notícies

    Publicitat