Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Port Aventura a l'Hospital Sant Joan de Déu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Fundació Port Aventura i l'Hospital Sant Joan de Déu han arribat a un acord magnífic. Es tracta de construir, a partir de l'any vinent, un parc infantil inspirat en Port Aventura al mateix hospital. Un espai que millorarà l'estada dels més petits a l'hospital, ja que també rebrà visites dels personatges més famosos del parc, a més a més d'un regal molt especial: dues entrades a cada nen que rebi l'alta mèdica. 

La Fundació Port Aventura ha donat fins a tres milions d'euros per a la construcció de la nova UCI pediàtrica de l'hospital, que a partir de l'any vinent tindrà un parc infantil que envoltarà dos dels seus edificis, creant una àrea de jocs que recrearà les 5 àrees temàtiques més famoses de Port Aventura: Mediterrani, Polinèsia, Xina, Mèxic i Far West.

Així doncs, més enllà de les innovacions tècniques que comportaran la nova UCI, que serà quatre vegades més gran que ara, l'acord amb Port Aventura permetrà millorar l'estat d'ànim dels més petits, a la vegada que els estimularà perquè mantingui l'esforç i el bon humor per curar-se. Genial!

Últimes notícies

    Publicitat