Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sónar 2017 anuncia els primers 22 noms!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Encara falten més de sis mesos perquè arribi el Sónar (14, 15, 16 i 17 de juny) però, com és costum, el festival de música electrònica més important de casa nostra i possiblement d'Europa ha avançat part de la programació de l'edició 2017. A més, Sónar+D 2017, el Congrés de Cultura Digital i Tecnologies Creatives, amplia el seu calendari amb una jornada exclusiva per a professionals el dimecres 14 de juny, prèvia a l'arrencada del festival. Això agradarà als professionals de la cultura digital, que veuran com la realitat virtual i les experiències immersives seran alguns dels eixos centrals de les conferències, les taules rodones, els workshops i les àrees expositives.

Pel que fa a la programació musical avançada, el duet francès Justice, abanderats del 'french house' actual, presentaran el seu nou xou audiovisual amb motiu de l'últim disc del grup, 'Woman'. També serà cap de cartell absolut Nicolas Jaar, el nen consentit (amb motius de sobra) de l'electrònica que també actuarà en directe; l'espectacular live-act de Moderat, el grup format per Modeselektor i Apparat; el dance del veterà Eric Prydz; i els reis absoluts del hip hop americà, De La Soul, que presentaran en directe el seu primer disc en 10 anys.

També hi haurà espai pel techno sense concessions de la russa Nina Kraviz; el house renovat i fresc de The Black Madonna; el hip hop avançat de Clams Casino; un xou doble (a SónarVillage divendres i SónarPub dissabte) de Fat Freddy's; el lluïdíssim pop de Cashmere Cat; o el tech-house melòdic de Damian Lazarus.

Pel que fa al vessant més experimental d'aquests noms anunciats, cal destacar l'innovador xou tecnològic i audiovisual del productor nord-americà Nosaj Thing amb el japonès Daito Manabe; les asturianes LCC presentant nou disc; el concert de Forest Swords; o GAIKA, un dels artistes més potents vinguts de la prolífica escena londinenca.

A més, les noves tendències musicals sorgides d'internet també tindran molta presència en aquesta primera tongada de noms amb els 'sets' de Stööki Sound o Nadia Rose, nous representants de la música urbana britànica; el grup de Los Angeles Soulection; el nou MC Tommy Cash, autèntic fenomen de masses; i el trap nacional dels ascendents Kinder Malo & Pimp Flaco.

Amb motiu de les festes nadalenques, aquest divendres 2 de desembre surt a la venda SonarGift, un sucós regal per al Nadal que inclou l'Abonament Sónar 2017 i, en exclusiva un mes abans de la seva posada a la venda, una entrada per a la reeixida exposició internacional 'David Bowie Is' a Barcelona. Tot, a un preu especial de 170 euros.

 

Últimes notícies

    Publicitat