Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tanca la sala BeCool

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La sala BeCool, un dels clubs d'electrònica i concerts referents a Barcelona, diu adéu. La famosa sala amb la pista giratòria de la qual tants hem gaudit durant tant temps abaixa la persiana de manera definitiva. Després de gairebé 9 anys portant al millor de l'escena electrònica mundial (de Metro Area a Floating Points passant per Octave One o Alexander Robotnik), el club de la plaça Joan Llongueras -antic Nitsa Club abans que aquest es traslladés a l'Apolo- tanca per fer reformes i obrir amb un projecte renovat del qual en sabem molt poc. "Un altre projecte amb una altra filosofía", diuen des de la sala.

Esperem, pel bé de tots, que sigui per seguir apostant per l'electrònica (i els concerts) de qualitat i no es converteixi en un Sutton més. Por ens fa, tenint en compte que el club està a la zona alta. Ja en tenim prou amb els centenars de locals mainstream que inunden Barcelona de la "música" dels Pitbulls i David Guettas de torn. La sala BeCool ha estat per molts -i durant molt temps- el millor club de Barcelona pel que fa a programació musical independent i aquest llegat no s'hauria de perdre així com així.

Un respecte cap a les parets que han vist néixer a Sideral i cap a unes quantes generacions d'amants de l'electrònica que hem viscut al BeCool algunes de les millors nits de les nostres vides!

PD: Aquest dissabte es durà a terme la festa de comiat del club, amb entrada lliure i sessions de Djohnston, Guim Lebowski, Javi Lago, Los Gemelos Derrick, Uncolega, Indiespot DJ i el concert d'Absent F.

Últimes notícies

    Publicitat