Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un gran llit denuncia els pisos turístics il·legals a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La idea és "corresponsabilitzar els turistes als seus països d'origen dels efectes negatius que l'oferta no reglada té sobre la ciutat". Així expliquen des de l'Ajuntament la darrera acció que han engegat per explicar i sobretot conscienciar sobre els efectes negatius dels pisos turístics il·legals a Barcelona.

Un gran llit amb un gran marc, exemplificant una oferta a un portal de lloguer de pisos turístics, és l'eina principal d'una acció que sobretot vol cridar l'atenció dels turistes. Els llits estaran a l'avinguda de la Catedral, a la platja de la Barceloneta i al voltant de la Sagrada Família entre el 18 i el 20 de juliol.

"Hi ha més de 6.000 habitatges turístics il·legals a Barcelona" és la frase que trobareu als marcs que envolten aquests grans llits. A més, també es demana al turista que abans de reservar-ne un, es comprovi si té llicència turística al web www.fairtourism.barcelona

Avui també hem sabut que l'Ajuntament ha entregat un llistat a Airbnb de més de 1.000 pisos il·legals que ofereixen al web. El consistori vol que Airbnb els retiri abans d'un mes per recuperar la confiança del ciutadà i demostrar que vol acabar amb els pisos turístics il·legals.

Últimes notícies

    Publicitat