Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premis Time Out Barcelona 2015
© Maria DiasPremis Time Out Barcelona 2015

Un vermut de premi

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Un dels moments de l'any que més ens agraden a tota la gent que treballem a Time Out Barcelona és el dia que fem el lliurament dels premis Time Out, els guardons que entreguem per reconèixer els millors locals, creadors i iniciatives de l'any. Des de fa un parell d'anys ens hem empescat un format que ens encanta: prenem un vermut amb els premiats i finalistes, així com els col·laboradors que formen part de la gran família Time Out. No es tracta d'una gran gala amb catifes vermelles i lluentons. És una reunió distesa i alegre entre persones que s'estimen la cultura i que treballen per fer una Barcelona millor: ja sigui des dels fogons, sobre l'escenari, muntant festes o organitzant iniciatives solidàries.

Així, dissabte 16 de gener al migdia ens vam reunir al 33/45, al cor del Raval, i vam compartir uns vins amb el cineasta Isaki Lacuesta, premi Time Out Barcelona 2015; amb Lluís Homar i Xavier Albertí, el director del TNC, que rebien el premi a la millor obra per L'art de la comèdia; i amb Jordi Nopca finalista a aquesta mateixa categoria per Puja a casa. També hi van anar a recollir el premi la Raquel Blasco, copropietària i cuinera de Casa Xica, guanyadora de la categoria de millor restaurant; Imanol Begueria, representant el bar Mendizábal –millor bar–, Gastón Core i el seu equip de la sala Hiroshima –millor projecte innovador–, Louise Sansom i Anna Romeu, organitzadores del concert benèfic Som Refugi –millor iniciativa– i Pablo Arjo, en representació del Mont Bar, guanyador del millor plat pel seu tiramisú trufat. Malauradament, un imprevist d'última hora va impedir que Adrià Puntí vingués a recollir el seu premi com a millor creador.

Lluís Alcalà, Manuel Ponce, Puy Ruiz de Alda i Maria Emilia Miquel, l'equip responsable Churros con Chocolate, sí que hi van assistir i ens van emocionar quan van recordar que, quan la festa estava a les beceroles i només hi anaven 50 persones, van aparèixer al Time Out i això els va insuflar il·lusió per continuar endavant. Ara són la millor festa de Barcelona segons els lectors.

Felicitats a tots!

Últimes notícies

    Publicitat