Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Visites guiades gratuïtes per celebrar el Dia del Guia de Turisme

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 21 de febrer és el Dia Mundial del Guia de Turisme, una data per recordar els centenars de milers de treballadors que ens ofereixen la possibilitat de descobrir a fons els monuments, carrers i racons de les ciutats del món. Per celebrar-ho, l'Associació de Guies de Catalunya ofereix visites gratuïtes el diumenge 19 de febrer al matí. És la segona iniciativa d'aquest tipus que promou l'associació, amb l'objectiu de "reivindicar un turisme més responsable, de qualitat i amb ocupació digna".

Les visites es faran amb grups limitats i utilitzant radioguies, que garantiran la perfecta escolta de què expliqui el guia. Hi ha un munt de visites a alguns dels espais més coneguts de Barcelona com Montjuïc, la Casa de la Seda o el Born, però també podreu visitar Girona, Sant Feliu de Guíxols o Begur.

Per gaudir d'aquesta iniciativa, només us heu d'inscriure al web i adquirir l'entrada que us garantirà la plaça. "Les visites duraran menys de dues hores, i les explicacions es centraran en aquells episodis històrics, detalls del patrimoni i anècdotes i tradicions populars de cada zona, que a vegades, els mateixos veïns desconeixem", expliquen des de l'Associació.

Un guia habilitat significa turisme de qualitat, i això ho hem de tenir clar tots i fomentar-ho.

Últimes notícies

    Publicitat