Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 12 marques i dissenyadors que podràs trobar al REC.014
REC.014
Marc Vila

12 marques i dissenyadors que podràs trobar al REC.014

No et perdis el festival de Pop Up Stores de moda, menjar de carrer i música, al barri del Rec d’Igualada!

Per advertorial
Advertising

Del 9 al 12 de novembre, torna el Rec.0 Experimental Stores! Quatre dies en què les fàbriques i adoberies del vell barri industrial del Rec, a Igualada, es transformen en Pop Up Stores de moda, on marques i dissenyadors de primer nivell ofereixen els seus estocs a preus únics. Aquí va un tastet de les més de 80 firmes que hi trobareu!

Pop Up Stores REC.014

Mango. REC.014

11. Mango

Una de les multinacionals catalanes amb més expansió internacional i prestigi reconegut és sens dubte Mango, present al REC.0 des de ja fa tres anys. La firma es renova cada edició i presenta col·leccions per a dona i home i noves línies, entre les quals es troben H.E. by Mango, Violeta by Mango i Mango Kids. I tot en un Store ubicat en una nau industrial dels anys 50.

Adidas. REC.014
Marc Vila

12. Adidas

Present des de l’edició número 11, la internacional Adidas és tot un emblema de les grans marques que recolzen el Rec.0 Experimental Stores d’Igualada. El seu calçat i roba d’esport, que no requereixen presentacions, es troben a preus sorprenents en un dels Pop Up Stores que conformen el circuit del festival.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising