Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de Sant Antoni amb encant

Botigues de Sant Antoni amb encant

Revisitem els establiments amb personalitat d'aquest barri de Barcelona

La Llama
© Maria Dias La Llama
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Deixem de banda les etiquetes que pengen de Sant Antoni (i la seva fama gastronòmica) i ens fixem en aquells comerços que, si bé no hi són de tota la vida i amb el permís del renovat mercat, donen vida al barri i ens assorteixen de roba, accessoris, cultura i lectures, mobles i objectes de decoració i bicicletes, entre d'altres.

NO T'HO PERDIS: algunes de les millors botigues on treure el cap quan fan descomptes. 

The Cine
© Maria Dias
Botigues

The Cine

icon-location-pin Barcelona

Van obrir portes el 2009 i la filosofia de The Cine segueix sent la mateixa: assortir els amants del setè art amb tot tipus de regals, de tasses a samarretes, passant per llibres de temàtica clàssica, pòsters i vinils decoratius. “Les reestrenes i els clàssics sempre funcionen”, apunten en aquesta botiga amb banda sonora de pel·lícula.

Free Time
© Maria Dias
Botigues

Free Time

icon-location-pin Barcelona

Free Time Revistes & Llibres és un quiosc i botiga dedicada al paper que destaca per la bona selecció de publicacions nacionals i internacionals. Hi trobareu revistes de moda i tendències, de decoració, música, literatura... Gairebé tot el que busqueu (potser ho heu vist a internet però aquí ho podreu tocar), ho tenen. 

Advertising
La Llama
© Maria Dias
Botigues

La Llama

icon-location-pin Barcelona

Primera botiga especialitzada en humor, potser a escala mundial, perquè s'apropen a la disciplina de forma transversal (i seriosa, afegim). Tenen llibres que fan servir eines humorístiques, de Miguel Noguera a Kakfa, passant per revistes dels anys 70 com 'Hermano Lobo'. També una bona selecció d’articles de broma i objectes de disseny, amb protagonisme per al marxandatge de David Shrigley o les edicions de Seletti. Finalment, funcionen com a galeria i acullen tallers de stand-up.

El Recibidor
© El Recibidor
Botigues

El Recibidor

icon-location-pin Eixample

Sembla una galeria d’art, però és una botiga de Sant Antoni especialitzada en mobiliari 'vintage' d’estil escandinau, sobretot dels anys 60 i 70, on els seus propietaris han recopil·lat tots aquells mobles que els hauria agradat trobar en una botiga. El millor és la fórmula que han decidit aplicar als productes: preus continguts + mobles bonics.

Advertising
Estudio Sauvage
©Maria Dias
Botigues

Estudio Sauvage

Taller-estudi d'Estudio Sauvage, el duet de creadores florals que formen Laura González i Chabeli Rodríguez. Són especialistes en projectes de decoracions efímeres i els treballs 'au plain air'. A banda, ofereixen tallers i lloguen l'espai per a esdeveniments i mogudes afins amb la seva conceptció estètica i creativa.

Botigues

Brava Sant Antoni

icon-location-pin Barcelona

Brava Sant Antoni és la botiga física de la casa barcelonina de camises estampades Brava Fabrics, una marca que treballa amb dissenys propis i proveïdors d'Espanya, amb atenció al comerç just.

Advertising
La Moderna Singular
© Carles Campsolinas
Botigues

La Moderna Singular

icon-location-pin Barcelona

Rareses vintage d'alimentació, perfumeria, adrogueria i decoració sortides dels baguls dels avis omplen les prestatgeries de La Moderna Singular, una botiga tan bonica com original que recupera productes de tota la vida d'indústries espanyoles que crèiem desaparegudes. Puntualment també organitzen exposicions.

Trait Store
©Maria Dias
Botigues, Moda

Trait Store

icon-location-pin Sant Antoni

Darrere del 'concept store' del carrer Parlament hi ha dos fans dels ginys tecnològics, la moda, i les firmes i els productes nínxol. No us perdeu la roba i els complements seleccionats per Gabriel Ortiz i João Novaes: aposten per firmes nòrdiques i per la qualitat, i  per les petites tirades de firmes locals.

Advertising
Petit gegant
©Maria Dias
Botigues

Petit Gegant

A Petit Gegant trobareu les faldilles amb volants de les argentines Mamita Querida, els pitets i porta-xumets de Naranjitas y limones, les bressadores de Tintis, les bosses de Kiwisac, la roba de Melic, i les cremes ecològiques Bubo Bebé. Però les firmes locals i artesanals no són l’única aposta de Petit Gegant, que també reuneix firmes internacionals per a totes les butxaques.

Miss Kleckley
© Miss Kleckley
Botigues

Miss Kleckley

icon-location-pin Barcelona

Miss Kleckley és sinònim d'amor per les vambes, el naïf, i l'accessori colorista que aporta un toc diferent a la persona. Aquí trobareu les col·leccions singulars de Lazy Oaf, les bosses de Play Purse, que recuperen l’estètica dels anys 70, les carcasses de mòbil de Skinny Deep i els pins de Punky Pins.

Advertising
['eko]
© Maria Dias
Botigues

Eko Ceramic Space

icon-location-pin Sant Antoni

['Eko] funciona com a petita botiga de ceràmica i artesania xinesa, la que fuig d’estereotips, com els vasos fets a Jingdezhen, on hi ha la muntanya Kao Ling. Aquí hi trobareu el treball de L’artesanna, resident de l’estudi de Sant Antoni, i les peces de La alfarera i La fandanga, a més de les de Echo Yu, promotora de l'espai, un taller per a ceramistes amateurs on s'ofereixen clases d'iniciació. 

Llibreria Calders
© Maria Dias
Botigues, Llibreries

Llibreria Calders

icon-location-pin Sant Antoni

Isabel Sucunza i el llibreter Abel Cutillas van obrir l'any 2014 una llibreria al Passatge Calders que ha esdevingut una referència per al sector. Hi trobareu narrativa, assaig i poesia, a més de títols en diferents idiomes. Però el seu punt diferencial és el seu compromís amb els autors locals.

Advertising
Velociutat
©Maria Dias
Esports

Velociutat

icon-location-pin Sant Antoni

El projecte de restauració de bicis clàssiques de Carles Fernández va arrencar a Berlin, i ara compta amb botiga física a Sant Antoni. Reparen bicis de tot tipus, i s’encarreguen de fer brillar els ferros de carretera que procedeixen de França i Alemanya; la roba de Le Coq, els cascos d’Abus i les selles vintage de San Marino comparteixen sostre en aquest taller presidit per la icònica foto de Coppi i Bartalli.

Advertising