• Botigues | Boutiques
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Cat House

Publicitat

Time Out diu

La revolució a Barcelona va començar amb l'Espai de gats, la primera cafeteria, escola i centre d'adopció de gats de Barcelona. La iniciativa pionera compta ara amb altres desenvolupadors amb un nou concepte relacionat amb els felins, la Cat House.

Els amants de la música electrònica és molt probable que sàpiguen què és Suara. Pels que no, que sapigueu que es tracta d'un segell discogràfic dirigit per un dels Dj's i productors més actius de la ciutat com és Coyu, un apassionat de la música... i dels gats! Per això va decidir crear una fundació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'ajudar els gats de carrer de Barcelona.

La fundació va néixer l'any 2011, i després d'uns anys van crear la Suara Store, una botiga de moda i complements al Born, on també podem trobar els discs del segell. I ara, la fundació ha obert, a la planta superior de la Suara Store, un bonic projecte: la Cat House, la que es convertirà en la primera llar per a gats abandonats de Barcelona al carrer Fusina número 6.

"Vam obrir ahir mateix!", m'explica Marc Torralba, el cap de comunicació de la Suara Store, mentre m'envia les fotos dels primers gats que tenen en adopció. "Sempre en tindrem vuit, de gats. Tres viuen a la fundació i l'objectiu és que ajudin als nouvinguts, i cinc seran els que es podran anar adoptant". Alguns dels gats, com han tingut vides complicades, tenen problemes com que els falti una cama, com és el cas de dos dels que hi ha ara. Però aquesta és la idea de la Cat House: ajudar als gats més desfavorits i aconseguir trobar-los una família.

"El que més ens importa és saber on aniran els gats. Amb qui. Per això el primer que demanem és omplir un qüestionari detallat per saber si la persona que vol adoptar sap les seves responsabilitats, què significa adoptar, si tenen coneixements, etc", diu en Marc.

L'espai és un local diàfan, lluminós i decorat com si es tractés d'una casa. Un espai perfecte per als gats, que són qui s'han de sentir com a gust i han d'agafar confiança amb les persones. "Concertem unes dues o tres visites al dia, com a màxim. No volem crear estrès als gats", que sempre arriben a la Cat House esterilitzats, vacunats i sans.

I si us queden més ganes de veure bèsties, visiteu la Barcelona més animal.

Detalls

Adreça
Fusina, 6
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (L4)
Horaris
Dj. de 18 a 20.30 h. Dv. i ds. de 12 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà