Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llibreria Selvaggio
© Maria Dias

Botigues del barri Gòtic de Barcelona

D'entre la multitud de comerços, escollim les millors botigues del barri

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Potser és un dels barris més concorreguts, i a nivell comercial també ha estat víctima de la gentrificació, però per sort encara hi resisteixen botigues amb ànima –algunes d'antigues– i nous creadors hi aposten per donar a conèixer al món els seus productes originals.

NO T'HO PERDIS: a quatre passes, els establiments de Sant Antoni que has de conèixer.

 

 • Botigues
 • Barrets
 • El Gòtic

Impossible no fixar-se en els aparadors d'aquesta botiga centenària, que des de 1917 ha vestit els caps de tota classe de gent de la ciutat. S'hi exhibeix amb gràcia i encant el que trobareu a dins: panamàs, barrets cinematogràfics i d'època, minitoquilles de cerimònia, gorres... Una oferta tan extensa pel que fa a marques i preus que, de nou, serà impossible sortir sense el vostre barret ideal.

 • Botigues
 • Botigues vintage
 • El Gòtic

Al Barri Gòtic, al llarg de Banys Nous i Baixada de Santa Eulàlia, s’agrupen diversos establiments de pedigrí. Un d’ells és L’Arca, capitanejat per la Nina Balmes i la Carmina Pairet, cinquena generació d’una nissaga d’antiquaris. Però aquestes germanes mai s’han dedicat al moble sinó al tèxtil: van començar amb roba de la llar per acabar especialitzant-se en núvies i en vintage. Tant, que s’han convertit en un punt de referència per aquells que adoren l’estètica dels anys 20, 30 i 40, ja sigui amb originals o amb rèpliques de qualitat. 

Publicitat
 • Botigues
 • Barrets
 • El Gòtic

Eli Urpí va estudiar disseny gràfic i pintava i esculpia vestits, però es va enamorar de la barreteria. Va començar fent lligadures i aviat la van atraure els barrets. Se’n va anar a París, amb set creacions pròpies que va vendre a la botiga de la plaça d’Estienne-d’Orves, i va tornar a Barcelona amb tres sombrereres plenes de material del 'Marché aux puces'. Va ser llavors quan va prendre consciència que s’havia convertit en artesana de barrets, de forma autodidacta. Però a més de l'acurada i preciosa selecció de barrets, a la càlida botiga del Gòtic us sorprendran les col·leccions de roba, peces d'edició limitada moltes de les quals estan fetes amb les teles antigues.

Visites amb cita prèvia a sales@eliurpi.com

Sabater Hermanos
 • Botigues
 • Barcelona

La vida d’Eliana Sabater és una història de retorns. Fa deu anys que va obrir la botiga de sabons a la plaça de Sant Felip Neri, allà on hi havia una impremta, tot seguint un ofici familiar que havia començat el seu avi a Buenos Aires. De fet, el seu besavi va emigrar des de Palma a l’Argentina. I quan ella va aterrar a Barcelona quinze anys enrere, ja va venir amb la idea de continuar el negoci en una altra ciutat. Els seus, a l’Argentina, també fan i venen sabons. També tenen botiga a Madrid i a Rimini.

Publicitat
Galeries Maldà
 • Botigues
 • Roba i calçat infantil
 • Barcelona

Són les galeries de botigues més cèntriques de la ciutat. A 50 metres de la Rambla, Galeries Maldà es compon d'una quarantena de locals dedicats a roba, decoració i productes de merchandasing. Té les primeres botigues d'Espanya només dedicades a productes de la sèrie manga 'Bola de Drac' (Kame-Hame Shop), una altra especialitzada en 'Harry Potter' (Carreró de Muggles) i la que es centra en la sèrie 'Joc de Trons' (Thronestore)

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat