Els millors mochis de Barcelona

Us portem 5 adreces per firar els mochis més deliciosos de la ciutat

Botigues, colmados, salons de te... aquests són els llocs per on us heu de passar si voleu comprar els mochis més autèntics i deliciosos de Barcelona

Takashi Ochiai

La Takashi Ochiai atrau els addictes a la pastisseria japonesa com el 'photocall' els 'millennials'. Fabriquen el 'daifuku mochi' (conegut aquí com a mochi) més delicat i pecaminós de Barcelona. El de te verd és una obra d’art artesanal, tou com un núvol, prenyat d’una mousse celestial... L’equilibri entre l’embolcall glutinós i el farciment és tan perfecte que es desfà a la boca, no a la mà. Recomanació: acompanyeu-lo amb un 'matcha latte' i ploreu com nadons.

Llegir-ne més
Eixample

Niji

Un obrador artesanal de mochis! Segur que us n’enamorareu. L’equip de l'Agnès Novitchi treballa la massa glutinosa com ningú i factura joies comestibles de la màxima qualitat. Els mochis de Niji són enormes, explosius i atrevits. I els seus darrers gustos, de traca: mojito, 'cheesecake', Oreo amb vainilla... Si voleu fer una comanda, al seu web trobareu el camí més directe cap a l’orgasme. I si us poseu creatius, proposeu el gust que vulgueu: els encanten els reptes.

Llegir-ne més
Sants
Advertising

Usagui

Ubicada en un soterrani, la teteria Usagui és un reducte per a puristes de la pastisseria japonesa. Hi trobareu pastissos de te verd, pa de meló, 'doriyakis' i, evidentment, mochis artesanals. Els de mousse de maduixa, matcha i xocolata són delicadíssims, acadèmics, viciosos. No obstant això, el mochi clàssic amb farciment de pasta d''azuki' (mongeta vermella) i cor de nata és un viatge d’anada i tornada al Japó a la velocitat de la llum: el que us duri el dolç al plat, vaja.

Llegir-ne més
El Putget i Farró

Otafuku

Aquest colmado japonès és un estat d’ànim, una dosi nipona intravenosa on trobareu 25 varietats de Kit Kat, galetes, dolços, snacks i teca importada del Japó. Facturen un 'daifuku mochi' artesanal colossal, fet per mans nipones, i són escrupolosos amb les varietats corresponents a certes èpoques de l’any, com el 'sakura mochi', embolicat amb una fulla de cirerer macerada en sal, o el 'kashiwa mochi', amb fulla de roure. Per a 'connaisseurs'.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

Caj Chai

El meu saló de te favorit. Fa gala d’un respecte màxim pels tes japonesos i possiblement serveix el millor matcha pur de Barcelona. Té un assortiment meravellós de pastetes i dolços artesanals, i a la recambra guarden la tralla de veritat: uns mochis de maduixa, te verd i pasta d’'azuki' que, combinats amb el seu batut de matcha amb gel, us faran veure la realitat com la portada del 'Sgt. Pepper’s'.

Llegir-ne més
El Gòtic

Comentaris

0 comments