Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els millors mochis de Barcelona

Els millors mochis de Barcelona

Us portem 5 adreces per firar els mochis més deliciosos de la ciutat

Mochis
Per Òscar Broc |
Advertising

Botigues, colmados, salons de te... aquests són els llocs per on us heu de passar si voleu comprar els mochis més autèntics i deliciosos de Barcelona

Botigues, Pastisseries

Takashi Ochiai

icon-location-pin Eixample

La Takashi Ochiai atrau els addictes a la pastisseria japonesa com el 'photocall' els 'millennials'. Fabriquen el 'daifuku mochi' (conegut aquí com a mochi) més delicat i pecaminós de Barcelona. El de te verd és una obra d’art artesanal, tou com un núvol, prenyat d’una mousse celestial... L’equilibri entre l’embolcall glutinós i el farciment és tan perfecte que es desfà a la boca, no a la mà. Recomanació: acompanyeu-lo amb un 'matcha latte' i ploreu com nadons.

Niji
© Niji
Botigues, Botiga especialitzada en menjar i begudes

Niji

icon-location-pin Sants

Un obrador artesanal de mochis! Segur que us n’enamorareu. L’equip de l'Agnès Novitchi treballa la massa glutinosa com ningú i factura joies comestibles de la màxima qualitat. Els mochis de Niji són enormes, explosius i atrevits. I els seus darrers gustos, de traca: mojito, 'cheesecake', Oreo amb vainilla... Si voleu fer una comanda, al seu web trobareu el camí més directe cap a l’orgasme. I si us poseu creatius, proposeu el gust que vulgueu: els encanten els reptes.

Advertising
Restaurants, Teteries

Usagui

icon-location-pin El Putget i Farró

Ubicada en un soterrani, la teteria Usagui és un reducte per a puristes de la pastisseria japonesa. Hi trobareu pastissos de te verd, pa de meló, 'doriyakis' i, evidentment, mochis artesanals. Els de mousse de maduixa, matcha i xocolata són delicadíssims, acadèmics, viciosos. No obstant això, el mochi clàssic amb farciment de pasta d''azuki' (mongeta vermella) i cor de nata és un viatge d’anada i tornada al Japó a la velocitat de la llum: el que us duri el dolç al plat, vaja.

Otafuku
© Otafuku
Botigues

Otafuku

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Aquest colmado japonès és un estat d’ànim, una dosi nipona intravenosa on trobareu 25 varietats de Kit Kat, galetes, dolços, snacks i teca importada del Japó. Facturen un 'daifuku mochi' artesanal colossal, fet per mans nipones, i són escrupolosos amb les varietats corresponents a certes èpoques de l’any, com el 'sakura mochi', embolicat amb una fulla de cirerer macerada en sal, o el 'kashiwa mochi', amb fulla de roure. Per a 'connaisseurs'.

Advertising
Restaurants, Teteries

Caj Chai

icon-location-pin El Gòtic

El meu saló de te favorit. Fa gala d’un respecte màxim pels tes japonesos i possiblement serveix el millor matcha pur de Barcelona. Té un assortiment meravellós de pastetes i dolços artesanals, i a la recambra guarden la tralla de veritat: uns mochis de maduixa, te verd i pasta d’'azuki' que, combinats amb el seu batut de matcha amb gel, us faran veure la realitat com la portada del 'Sgt. Pepper’s'.

Advertising