Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gangues i tendències de la setmana

Gangues i tendències de la setmana

Novetats, vendes especials i una llista de productes que voldreu vestir o tenir entre mans

Advertising
Calendari d'Advent Lego
Foto: Lego

Marques que comencen a casa nostra, el més nou en disseny, els últims llançament editorials en arquitectura i moda, projectes que s'acaben, vendes especials en botigues... Per seguir al dia de troballes que fan la vida més agradable i divertida.

 

NO T'HO PERDIS: per comprar de segona mà, visiteu els mercats de la ciutat.

Cus Christmas pop-up
Foto: Cus
Què fer

Cus Christmas Pop-up

CUS Studio, Barcelona

Cus organitza una venda especial al seu estudi, amb marques amb les quals comparteix filosofia: hi trobareu les joies de Sew a Song i la ceràmica d'Eva Kengen, amb diferents propostes per regalar de forma compromesa aquest Nadal.  

Wilhelmina Garcia
Foto: Wilhelmina Garcia
Què fer

Pop-up nadalenca a Seventy Barcelona

Seventy Barcelona, Eixample

El vestíbul del flamant hotel Seventy Barcelona es vesteix de Nadal amb una pop-up selecta; amb les joies de Wilhelmina Garcia, les propostes de 'demicouture' de Berta Cabestany i la indumentària atemporal i rebel de The Label Edition.

Advertising
Calendari d'Advent Lego
Foto: Lego

Que ve l'Advent

La tradició imposa un calendari per comptar els dies que falten fins a Nadal i Lego proposa un joc amb 24 finestres que amaguen una figura per construir: la xemeneia, el balancí, el telescopi... totes les figures que anticipen l'hivern i les festes (19,99 euros).

bosses no Planet no Fun
Foto: No Planet No Fun

Planeta divertit

Productes utilitaris i divertits per sanejar el planeta; si n’adquiriu algun sereu micromecenes del projecte de No Planet No Fun. La campanya serveix per finançar una exposició per al desembre –amb fotimer d'artistes gràfics i dissenyadors nacionals i internacionals que han dibuixat què trobarien a faltar del planeta, si aquest no existís– i un llibre que ha de salvar-nos de l'extinció.

Advertising
Malika Favre
Foto: Malika Favre

Malika 360º

216 pàgines per gaudir dels jocs de formes i colors de la il·lustradora francesa Malika Favre. La monografia editada per Counter Print recull treballs publicitaris, editorials i projectes personals que l’han fet coneguda (34,70 euros); el podreu trobar a la web de l'artista o al de l'editorial.

Lamparaprima
Foto: Pete Sans i [Brots]

Passeu, compreu

La tria d’antiguitats modernes de la web Passeu Passeu és temptadora. D’entre els llums, destaca la Lamparaprima, dissenyada a finals dels 70 per Pete Sans i reeditada ara amb [Brots]. Tot i alguns canvis per adaptar-la a la normativa present, és essencial i lleugera com l’original (135 euros).

Advertising
Lefrik
Foto: Lefrik

Alternativa eco

Lefrik, marca de motxilles arrelada a Madrid, se suma als projectes que treuen profit del plàstic existent: aposten per convertir el plàstic d’ampolles en una fibra per fer motxilles. Són sostenibles, ètiques i molt guapes (79,90 euros).

You may also like

    Advertising