Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gangues i tendències de la setmana

Gangues i tendències de la setmana

Novetats, vendes especials i una llista de productes que voldreu vestir o tenir entre mans

The Viana Fan
Foto: The Viana Fan
Advertising

Marques que comencen a casa nostra, el més nou en disseny, els últims llançament editorials en arquitectura i moda, projectes que s'acaben, vendes especials en botigues... Per seguir al dia de troballes que fan la vida més còmode, i una mica més estètica.

 

NO T'HO PERDIS: per comprar de segona mà, visiteu els mercats de la ciutat.

Arena Stories
Foto: Arena Stories

Buscar l'ombra

A la platja, protector solar i para-sol. Els d’Arena Stories es fabriquen a la Península, són de cotó orgànic i es poden desmuntar i rentar. Per plantar l’ombrel·la retro (160 euros) només cal trobar un forat a la sorra.

Cadira BKF (Isist + Teixits Vicens)

Pell d'estiu

La productora Isist i la casa mallorquina Teixits Vicens s’han aliat per rellançar la cadira BKF, d’Antoni Bonet i el Grupo Austral. Ara llueix cara nova i estiuenca, retapissada amb l'emblemàtica roba de llengües (la podreu comprar a La Capell, a partir de 816 euros).

Advertising
The Viana Fan
Foto: The Viana Fan

Renovar el ventall

Per combatre la calor, sempre podeu recórrer a aquest accessori present des de l'antiguitat. Una mostra que el ventall no passa de moda són les reinterpretacions que presenten marques com Viana. Amb una estructura de fusta, jugant amb lli de diferents colors, la marca espanyola presenta signa ventalls amb noms topogràfics (a la foto, Stromboli, 55 euros). Una glopada d'aire colorista i elegant disponible en diferents mides.

Lilday
Foto: Lilday

Mares i filles

Les germanes Grau estan al darrere de la petita marca de sabates que aposta pel 'matching': els peus de nenes i mares lluint les mateixes sandàlies. Lilday tenen una marcada inspiració nòrdica, i combinen fusta i pell bovina lliure de crom. Les podreu comprar a la seva web.

Advertising
Monografia d'Arquitectura-G per 'Apartamento'
Foto: Apartamento

L'univers G

Els barcelonins d’Arquitectura-G són coneguts per les seves solucions potents i atractives sorgides en temps de crisi i això els ha fet mereixedors d'uns quants premis. 'Apartamento' revisa els primers 10 anys de carrera dels G en aquest monogràfic (45 €).

M69
© Maria Dias
Botigues

M69 celebren 20 anys

icon-location-pin Eixample

Vint anys no es fan cada dia i a la botiga de moda masculina M69 ho celebraran tot l'any. Comencen amb una jornada de descomptes, el 20 de maig amb un 20% en productes seleccionats i a tots els clients que facin una compra els regalaran la 'tote bag' dissenyada per l'aniversari.

Advertising