Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Booster facial de Terpenic
Foto: Terpenic

Gangues i tendències de la setmana

Novetats, vendes especials i una llista de productes que voldreu vestir o tenir entre mans

Publicitat

Marques que comencen a casa nostra, el més nou en disseny, els últims llançament editorials en arquitectura i moda, projectes que s'acaben, vendes especials en botigues... Per seguir al dia de troballes que fan la vida més agradable i divertida.

NO T'HO PERDIS: per comprar de segona mà, visiteu els mercats de la ciutat.

Lectura obligada
Foto: Editorial Superflua

Lectura obligada

"El futur és ara", diu Dana Thomas a 'Fashionopolis' (Ed. Supèrflua). La periodistra presenta projectes –la majoria liderats per dones– que aposten per sistemes de producció innovadors i més sostenibles dins de la indústria de la moda. En un moment de debat sobre el consum de roba, el llibre vol ser un títol de referència per despertar consciències (22,90 euros).

Crema il·lustrada
Foto: Terpenic

Crema il·lustrada

El laboratori de fitoteràpia Terpenic llança cremes urbanes i unisex; ens agrada la seva idea de productes antipol·lució i també l'aliatge amb il·lustradores com Lyona Ivanova, Amaia Arrazola, Maria Herreros, i Raúl Guerrero, que signen els embalatges d'aquesta línia de productes que inclou el contorn d’ulls, el booster facial i altres; els trobareu en farmàcies (entre els 20 i 50 euros).

Publicitat
Per al cafè i altres grans
Foto: Basora

Per al cafè i altres grans

Segueix creixent l'oferta de productes que ajuden a prescindir del plàstic: per a cafè i altres grans hi ha la bossa dels torradors Nomad, amb disseny de Júlia Esqué i Basora i produïda per la Fundació Ared. No té costures, així no desaprofitareu ni un mil·ligram de cafè. 6,5 euros (disponible també a la web).

Planeta divertit
Foto: No Planet No Fun

Planeta divertit

Productes utilitaris i divertits per sanejar el planeta; si n’adquiriu algun sereu micromecenes del projecte de No Planet No Fun. La campanya serveix per finançar una exposició per al desembre –amb fotimer d'artistes gràfics i dissenyadors nacionals i internacionals que han dibuixat què trobarien a faltar del planeta, si aquest no existís– i un llibre que ha de salvar-nos de l'extinció.

Publicitat
Malika 360º
Foto: Malika Favre

Malika 360º

216 pàgines per gaudir dels jocs de formes i colors de la il·lustradora francesa Malika Favre. La monografia editada per Counter Print recull treballs publicitaris, editorials i projectes personals que l’han fet coneguda (34,70 euros); el podreu trobar a la web de l'artista o al de l'editorial.

Passeu, compreu
Foto: Pete Sans i [Brots]

Passeu, compreu

La tria d’antiguitats modernes de la web Passeu Passeu és temptadora. D’entre els llums, destaca la Lamparaprima, dissenyada a finals dels 70 per Pete Sans i reeditada ara amb [Brots]. Tot i alguns canvis per adaptar-la a la normativa present, és essencial i lleugera com l’original (135 euros).

Publicitat
Alternativa eco
Foto: Lefrik

Alternativa eco

Lefrik, marca de motxilles arrelada a Madrid, se suma als projectes que treuen profit del plàstic existent: aposten per convertir el plàstic d’ampolles en una fibra per fer motxilles. Són sostenibles, ètiques i molt guapes (79,90 euros).

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat