Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guanya 200 euros per gastar al REC.0 Stores!

Guanya 200 euros per gastar al REC.0 Stores!

Sortegem un val de 200 euros perquè compreu roba de les millors marques i dissenyadors emergents al REC.0 Stores d'Igualada.

REC.012
REC.012
Advertising

Ja tenim a la cantonada el REC.0 Experimental Stores d’Igualada, el gran aparador de la moda que es fa a Catalunya, amb una aposta clara de les marques consolidades i també dels joves dissenyadors. Entre el 9 i el 12 de novembre, el barri del Rec s’omple de pop up stores on les marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus insuperables.

Voleu anar-hi amb 200 € a la butxaca? REC.0 Experimental Stores i Time Out us regalen 200 €, sí, sí, 200 € perquè els gasteu lliurement qualsevol dia. Trobareu botigues de grans marques a preus especials i les peces de dissenyadors emergents. Lacoste, Levi's, Sita Murt, Costamel, Adidas... trobareu un munt de botigues efímeres on triar i remenar.

Voleu optar a aquest fantàstic premi? Participeu al nostre concurs. Entre tots els participants, sortejarem aquests suma perquè us fireu!

 

Advertising