Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors botigues de discos de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

BCore
Foto: Maria Dias BCore

Les millors botigues de discos de Barcelona

Les noves tecnologies no han pogut amb els vinils, CD's, cassets, DVD's... nous, de segona mà i de col·leccionista. Entreu i remeneu

Per Borja Duñó i Eugènia Sendra
Advertising

Qui deia que els discos tenien els dies comptats? Ni YouTube ni les plataformes de 'streaming' han pogut amb el gust per gaudir de la música en un suport físic que puguis desar, tocar, olorar, col·leccionar... I, què caram, que sona molt millor!

A Barcelona tenim un munt de botigues de discos on, a més de trobar-hi el que busqueu, és un plaer remenar entre cubetes: cada exemplar té una història al darrere o bé una història per escriure's encara, en forma de futurs records.

Entreu-hi i perdeu la noció del temps entre vinils, cassets i CD's. A més, hi trobareu personal especialitzat que us orientarà de la millor manera possible, en alguns casos fins i tot dirigeixen petits però coneguts segells discogràfics. Som-hi? 

NO T'HO PERDIS: Concerts de la temporada a Barcelona   


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Barcelona City Records
Foto: Barcelona City Records

Barcelona City Records

Botigues Música i entreteniment Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Oriol Aparicio, DJ al Marula, ha creat un espai agradable perquè amants de la música i col·leccionistes de vinils puguin remenar còmodes entre les 17.000 referències endreçades per estils. Música negra, funk, soul i jazz dels 60 i 70, entre altres estils.

Discos Paradiso

Botigues Música i entreteniment El Raval

En marxa des de l'abril de 2010, Discos Paradiso s'ha convertit en una botiga emblemàtica, sobretot per la seva acurada selecció de vinils de música electrònica tant pel que fa a novetats com per l'oferta de segona mà. 

Advertising
BCore
Foto: Maria Dias

BCStore

Botigues Música i entreteniment Gràcia

Les oficines de BCore, segell discogràfic de referència a les trinxeres de la independència musical des de 1990 i casa de grups com Aina, Standstill, Nueva Vulcano, Joan Colomo i un llarg etcètera, acullen també la seva botiga de discos. 

Jazz Messengers
FOTO: Jazz Messengers

Jazz Messengers

Botigues Música i entreteniment Esquerra de l’Eixample

Botiga de referència per als amants del jazz, amb fama internacional, a Jazz Messengers hi trobareu pràcticament tot el que es publica del gènere, si més no el més rellevant.

Advertising

El Genio Equivocado, la botiga

Botigues Música i entreteniment Gràcia

El segell discogràfic El Genio Equivocado, casa de grups i artistes com Las Ruinas, Les Sueques, Invisible Harvey i Ladilla Rusa, entre d'altres, té botiga física al barri de Gràcia. Gust exquisit, per tant, en la selecció musical i certa vocació artesana.

Discos Revólver

Botigues Música i entreteniment El Raval

Una de les millors botigues de discos de Barcelona, des de 1991, al carrer Tallers, la via musical per excel·lència de la ciutat, que ha sabut plantar cara a la crisi de la indústria discogràfica a còpia de novetats i un fons de segona mà en vinil que els aficionats remenen compulsivament.

Advertising
Revólver Records
FOTO: Revólver Records

Revólver Records

Botigues Música i entreteniment El Raval

Al mateix carrer Tallers, el més musical de la ciutat, i a només dos números de distància de Discos Revólver, la reconeixereu pel logo verd. Rock en totes les seves variants, novetats i música dels 60 i dels 70 en vinil i en CD, amb títols de col·leccionista.  

Disco 100
© Disco 100

Disco 100

Botigues Música i entreteniment Gràcia

Es dediquen a la música des del 1978 i ara són els germans Mayor els que segueixen amb el negoci que van obrir els seus pares al carrer Escorial número 100. L'especialitat de Disco 100 és la varietat i la diversitat d'estils i compten amb 120.000 referències. 

Advertising
Surco
© DaniLC

Surco

Botigues Música i entreteniment Gràcia

Al cor del barri de Gràcia, Surco és probablement la botiga de discos més veterana de Catalunya, si parlem de les que venen sobretot novetats. Carlos García és qui està al capdavant del negoci familiar des de 1974, especialitzat en segells independents catalans i de la resta d’Espanya i, sobretot, en els Beatles.

Ultra-local Records
Foto: Ultra-local Records

Ultra-Local Records

Botigues Música i entreteniment El Poblenou

És la referència musical del barri del Poblenou, una botiga de vinils petita però completa i 'de proximitat'; la seva especialitat són els segells independents i les bandes locals, amb especial atenció per les que fan autoedició.  

Advertising
Daily Records
Foto: Daily Records

Daily Records

Botigues Música i entreteniment El Raval

Daily Records va obrir portes l'any 1994, en moment de febre pel CD, però de sempre han apostat pel vinil i la segona mà i aquesta ha estat la seva salvació, segons explica el propietari de la botiga, Roger Geli. Són especialistes en estils com l'ska, el reggae i la música jamaicana 'oldie'.

Decibel
Foto: Decibel

Decibel

Botigues Música i entreteniment El Gòtic

La petita botiga de discos del Gòtic és cosa de Maximo, italià col·leccionista i apassionat dels vinils que va apostar per Barcelona per arrencar el seu projecte el 2015. A Decibel s'hi troben discos nous i de segona mà: música negra, soul, funk i hip-hop.

Advertising
Discos Edison
© Maria Dias

Discos Edison's

Botigues Música i entreteniment El Raval

En ple Raval, Discos Edison's forma part de l'entramat de botigues 'vintage' del barri. Fundada el 1979 per Matías Ibáñez i regentada actualment per Elisabeth Cross, és una de les botigues de discos més veteranes de Barcelona, on trobareu vinils, cassets, llibres, DVD's i roba.  

Victor Kiswell
Foto: Borja Duñó

Victor Kiswell

Botigues Música i entreteniment El Gòtic

Aquesta és una botiga de discos diferent, amagada o secreta si voleu, però un autèntic paradís per als melòmans i col·leccionistes de rare grooves. El parisenc Victor Kiswell s'ha instal·lat a Barcelona després de vint anys d'anar al darrere de vinils difícils de trobar que han alimentat la música de DJ i productors de tot el món. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising