Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pop-up store de roses 'eternes' per Sant Jordi

  • Botigues, Flors
  1. Omotesandō Plants
    Foto: Omotesandō Plants
  2. Omotesandō Plants
    Foto: Omotesandō Plants
Publicitat

Time Out diu

Una 'pop-up store' per regalar les roses més originals de Sant Jordi

Del 20 al 23 d'abril una botiga efímera de roses 'eternes' s'instal·la al número 85 de la Rambla de Catalunya. Es tracta d'una 'pop-up' d'Omotesandō, una botiga de creacions naturals artesanals inspirades en la tradició japonesa. 

Per aquest Sant Jordi, Omotesandō ha llançat una col·lecció de roses preservades seguint la tècnica japonesa de la 'kokedama', una manera de conservar les plantes a partir de testos naturals fets amb molsa. Aquestes roses són 100% naturals i poden durar en magnífiques condicions molts anys, durant els quals no és necessari oferir les cures que requereixen les roses fresques i, per tant, es converteixen en roses eternes! Els preus de les roses oscil·len entre els 28 i 59 € segons la mida i l'estil de la 'torreta': Natura Rose, Rose Mini, Red Garden, Rose Malta...

Joan Català és el creador i fundador d'Omotesandō, i és expert en la tècnica japonesa 'Kokedama' de preservació i conservació de plantes a partir de torretes naturals fetes de molsa. A més, a Omotesandō també es dediquen als 'jardins en bol', uns petits terraris on l'aigua segueix el seu propi cicle i, per tant, només cal regar-los un cop l'any. 

Detalls

Adreça
Preu
28 - 59 €
Horaris
9.30 - 18.30 h
Publicitat
També t'agradarà