Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pop-up store de roses 'eternes' per Sant Jordi

  • Botigues, Flors
  1. Rosal Kokedama d'Omotesandō Plants
    Omotesandō Plants
  2. Garden Rose d'Omotesandō Plants
    Omotesandō Plants
Publicitat

Time Out diu

Una 'pop-up store' per regalar les roses més originals de Sant Jordi

El 23 d'abril la botiga efímera de roses 'eternes' torna a instal·lar-se a l'Eixample de Barcelona, a Rambla Catalunya amb Còrsega. Es tracta d'una 'pop-up' d'Omotesandō, una companyia de creacions naturals artesanals inspirades en la tradició japonesa, que podreu visitar des de les 9 h fins a les 21 h.

Per aquest Sant Jordi, Omotesandō compta amb dues opcions especials: la Garden Rose i la Rosal Kokedama. La primera és una rosa preservada, envoltada d'una elegant cúpula de vidre. La Kokedama combina la tradició amb la modernitat, fent referència a la tècnica japonesa de plantar-la en un test natural de molsa.

Aquestes roses són 100% naturals i poden durar en magnífiques condicions molts anys, durant els quals no és necessari oferir les cures que requereixen les roses fresques i, per tant, es converteixen en roses eternes! Els preus de les roses oscil·len entre els 29 i 67 € segons la mida i l'estil de la 'torreta': Natura Rose, Rose Mini, Red Garden, Rose Malta...

Joan Català és el creador i fundador d'Omotesandō, i és expert en la tècnica japonesa 'kokedama' de preservació i conservació de plantes a partir de torretes naturals fetes de molsa. A més, a Omotesandō també es dediquen als 'jardins en bol', uns petits terraris on l'aigua segueix el seu propi cicle i, per tant, només cal regar-los un cop l'any. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
omotesandoplants.com/
Adreça
Preu
29 - 67 €
Horaris
9.00 - 21.00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà