Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinc pel·lícules de L'Alternativa 2019 que no ens volem perdre
Nos défaites, dir. Jean-Gabriel Périot
Nos défaites, dir. Jean-Gabriel Périot

Cinc pel·lícules de L'Alternativa 2019 que no ens volem perdre

El Festival de Cinema Independent de Barcelona celebra la 26ena edició de l'11 al 17 de novembre

Per Maria Junyent
Advertising

És l'altre cinema: el que no veiem gaire sovint a la cartellera convencional, o en tot cas es programa pocs dies. Ja fa 26 anys que L'Alternativa defensa la independència creativa, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

En aquesta edició es tracten temes d'actualitat com l’ecologia i l’explotació dels recursos del planeta, les fronteres i migracions, els conflictes bèl·lics i de classe o la gentrificació, conviuen amb d’altres molt més reflexius com la identitat, el llegat familiar o la superació personal. També es dedica una secció paral·lela al 30è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín, que coincideix amb l'arrencada del festival, i que repassa les realitats socials, polítiques i culturals prèvies i posteriors a la reunificació.

En definitiva, L'Altetnativa programa una setmana del millor cinema independent internacional a Barcelona. Us deixem amb una tria de cinc títols imprescindibles. 

NO T'HO PERDIS: El top 5 de la cartellera de cinema

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising