Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Asian Film Festival Barcelona 2021

 • Cine
 1. Drowning in Holly Water
  Foto: Asian Film Festival BarcelonaDrowning in Holly Water
 2. Hand Rolled Cigarette
  Foto: Asian Film Festival BarcelonaHand Rolled Cigarette
 3. A Balance
  Foto: Asian Film Festival Barcelona 2021A Balance
 4. Asian Film Festival Barcelona, Weel of Fortune andf Fantasy
  Foto: Asian Film Festival BarcelonaWeel of Fortune andf Fantasy
Publicitat

Time Out diu

Del 27 d'octubre al 7 de novembre, la novena edició del festival torna presencialment a diverses seus i també online a través de la plataforma Filmin

Àsia Central, el Sud-est asiàtic o l'Àsia-Pacífic: per quines parades passarà el vostre viatge cinematogràfic?
Aquest 27 d'octubre i fins al 7 de novembre, l'Asian Film Festival Barcelona torna a diversos racons de la ciutat i també entra a les nostres cases a través d'una edició en format híbrid. Durant aquests dotze dies, es projectaran 120 pel·lícules de 26 països diferents a les seus d'enguany -CaixaForum, Cinemes Girona, Institut Francès i Filmoteca de Catalunya- així com a la plataforma Filmin per fer-nos un gran tast de la millor filmografia actual del continent.
Ja fa anys que els amants del cinema asiàtic s'uneixen durant uns dies per compartir la seva fascinació pel patrimoni audiovisual que ens arriba de més enllà. I aquesta edició serà ben especial: i és que coincideix amb la celebració del 20è aniversari de Casa Àsia, un dels pilars del festival!
Entre els destacats d'aquest any, trobareu la pel·lícula inaugural 'Wheel of Fortune and Fantasy' (2021) del cineasta japonès Ryusuke Hamaguchi, de qui també es projectarà 'Drive my Car' (2021), premi al millor guió en el passat Festival de Cinema de Cannes.
Ja podeu consultar la programació a la web del festival!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà