Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema 3/99

  • Cine, Infantil
'Paradise lost', de Evelyn Lambart
Foto: National Film Board of Canada. 'Paradise lost', de Evelyn Lambart
Publicitat

Time Out diu

La nova proposta audiovisual infantil del CCCB arriba amb deu curtmetratges sobre la naturalesa i l'ecologia

El CCCB estrena una nova proposta audiovisual per a tota la família el 26 i 27 de març. Cinema 3/99 és un programa de projeccions temàtiques i originals amb pel·lícules d’animació, videoart i cinema d’artistes. Cada semestre es presenta una nova selecció de pel·lícules amb un tema diferent que inclou una peça de creació original encarregada a cineastes i videocreadors locals.

El primer programa és 'Criatures de la natura: plantes, humans i altres animals'  i ha seleccionat deu curtmetratges sobre criatures de la natura amb visió ecologista que endinsen en un viatge per explorar tots els sistemes del planeta i les espècies amb les quals convivim. Aquestes projeccions aptes per a tots els públics conviden a la reflexió sobre les conseqüències de les accions humanes en el medi ambient. 

El programa es reparteix entre els caps de setmana del 26 i 27 de març, 16 i 17 d’abril i 14 i 15 de maig i té una durada total de 45’. Títols com 'Animal Movie', 'Paradise Lost', 'Dog Duet' o l’obra de l’artista local Aurora Gasull, 'Matinada a Lobeke', es projectaran digitalment en aquest cicle.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà