Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema fora de lloc: Cortos en femenino

  • Cine
Cortos en femenino
Foto: Cinema fora de llocCortos en femenino
Publicitat

Time Out diu

El festival Cinema Fora de Lloc ofereix un vespre de curtmetratges que es podran veure gratis el dimecres 12 de juliol a les 21.45 h al Pati de la seu del Districte de Nou Barris. Són els següents: 

'Alegre y Olé', narra la història de la Lena i la Carmen, ingressades a un centre de salut mental. Tot i la seva diferència d'edat, desenvoluparan una relació molt sentimental, s'ajudaran a superar les seves pròpies culpes i pors fins dins el camí de la recuperació.

'Anatomía dunha serea', l'actriu Iria Pinheiro inicia un tràmit judicial contra el Servei de Salut Gallego després de rebre un tracte inapropiat a l'hospital. Davant la complexitat i cost del procés, es refugia en el teatre com a mitjà de denúncia. 

'Harta', la història de la Carmela, una nena de 12 anys, que es veu obligada a veure al seu pare el dia del seu aniversari en un centre de trobada familiar, per la sentència de violència de gènere que aquest té sobre la mare. 

'Hondarrak', dues dones en un món de les cures que està en ruïnes. La Gladys, confinada a la casa on treballa com a interna, i l'Ima, que espera enfront de la mar. Totes dues tenen treballs no reconeguts, però que envaeixen les seves pròpies vides. 

'La loca y el feminista', una conversa de parella sobre el repartiment desigual de les feines de casa, un home que diu ser feminista compromès i una dona que ho qüestiona. Una reflexió sobre el que significa l'exercici del feminisme i l'ús que li donem a la paraula. 

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà