Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cortos en femenino

  • Cine
Sorda
Foto: Sorda
Publicitat

Time Out diu

Al pati de la seu del Districte de Nou Barris es farà una compilació de cinc curtmetratges

Projecció de la selecció guanyadora de 'Cortos en femenino 2022', la convocatòria anual de curtmetratges dirigits per dones que es llança des de TRAMA– Coordinadora de Muestras y Festivales de cine, vídeo y multimedia realizados por mujeres.

'Oro rojo'

L’obra de Carme Gomila parteix de la denúncia de les dones marroquines que recullen maduixes a Huelva per construir un relat polifònic que apel·la a una dimensió estructural, ajudant-nos a reflexionar sobre la complexitat del conflicte i la seva representació.

'Club silencio'

La peça de la Irene Albanell retrata la química increïble entre l’Alejandra i la seva mare, però la seva relació es complica a causa del nociu contacte de la filla amb les drogues. 

'Escamas'

Escamas, el curtmetratge de Katherina Harder, explica com l’Alicia, de 39 anys, no aconsegueix sentir-se còmoda amb el seu cos des que li van fer una mastectomia a causa d’un càncer. Per casualitat, coneix la seva nova veïna, la Lucía, una dona transsexual, que l’ajuda a redescobrir-se i acceptar-se.

'Sorda'

Núria Muñoz-Ortín i Eva Libertad narren la història de l’Àngela, que és sorda, i en Darío, que és oient. Són parella i tenen sis gallines, quatre gosses, un hort i molts problemes de comunicació. Ara també tindran un fill.

'Xsmall'

El curtmetratge de l’Alba Gutiérrezb nara la història de la Tania, qui s’ha comprat uns pantalons per anar a una festa. Quan se’ls prova, s’adona que no li van bé. Un petit contratemps. Però per a la Tania, posar-se uns altres pantalons no és una opció.

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà