Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Curtmetratges fora de lloc

  • Cine
Mostra de Dones
Foto: Mostra de Dones
Publicitat

Time Out diu

A la Plaça Sant Pere es farà una compilació de cinc curtmetratges

El dia 30 de juny a les 21.45 h a la Plaça Sant Pere es farà una compilació de cinc curtmetratges de diferents artistes, emmarcada dins de la 30a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones.

'Las niñas siempre dicen la verdad'

Virgina García del Pino pren de punt de partida el llibre de poemes 'Las niñas siempre dicen la verdad' per la seva última peça, una proposta que juga amb la construcció d’una ficció distòpica a partir de la poesia i l’estranyesa trobada en les imatges del present.

'Ahorita frames'

Angelika Levi trasllada les històries de les treballadores de l’amiant de la Nova York del 2001 a la Tijuana dels 2019, a través de la frontera, i reconfigura la cartografia política de les relacions de poder.

'The capacity for adequate anger'

Vika Kirchenbauer presenta un vídeo-assaig sobre les classes socials i els sentiments polítics a partir de les seves pròpies vivències. Una reflexió sobre la distància i les discontinuïtats que té com a punt de partida el retorn al lloc on va créixer. 

'Project motherhood'

Lea Hanzelova i Michal Babinec reflexionen en aquesta peça, gravada en 16 mm i narrada en primera persona, sobre les projeccions, els desitjos, les pors i les quotidianitats de la maternitat.

'Transparent, I am'

En aquesta peça experimental, guanyadora del Gran Premi en el darrer Festival Internacional de Curtmetratges d’Oberhausen, la directora japonesa, Yuri Muraoka, ens submergeix en la seva vida i en la seva ment.

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà