Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dart Festival 2023

  • Cine, Documental
Pussy Riot
DartPussy Riot
Publicitat

Time Out diu

El festival de cinema documental sobre art contemporani celebra la seva 7a edició amb projeccions a la Sala Phenomena, Cinemes Girona, al Disseny Hub Barcelona

La programació del Dart d'enguany gira al voltant de les biografies i creacions d'artistes imprescindibles per endinsar-se i entendre millor algunes figures del panorama de l'art internacional. El festival tindrà lloc a diversos espais lligats al món del cinema i l'art contemporani -la Sala Phenomena, Cinemes Girona, Disseny Hub Barcelona i The Social Hub Barcelona Poblenou- del 29 de novembre al 5 de desembre.

Aquest any, el cartell té noms que fan bavejar: una pel·lícula sobre el col·lectiu artístic Pussy Riot, els biopics d'Edward Hopper i Tamara de Lempicka o un retrat de l'escultor alemany Thomas Schütte. El Dart 2023 també ens convidarà a conèixer l'aventura de l'estrella de l'art islandès Ragnar Kjartansson a Moscou o un documental sobre el fundador del Grup 9999, un col·lectiu d'arquitectes i dissenyadors radicals.

A més, una especial programació en línia estarà disponible del 29 de novembre al 31 de desembre a Filmin. La plataforma acollirà títols d'èxit com Mujeres de la Bauhaus, un documental sobre l'obra més important de l'escultora Cristina Iglesias, un retrat de l'arquitecta Lina Bo Bardi i una celebració de la vida i de l'art filmada per Man Ray. A més, el Canal Dart a Filmin oferirà els documentals guardonats a l'anterior edició del festival: The Melt Goes On Forever: The Art and Times of David Hammons i J'ai retrouvé Christian B.

Tancarà el festival 'La belleza y el dolor de Laura Poitras', el film sobre la fotògrafa i activista Nan Godlin guardonat amb el Lleó d'Or a Venècia.

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
dart-festival.com/#
Adreça
Preu
Entre 5,50 i 8,80 € una projecció i 27,50 € abonament complet
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà