Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Documental 'Dilluns'

  • Cine
  • Cinemes Girona, Dreta de l'Eixample
  1. Documental 'Dilluns'
    Documental 'Dilluns'
  2. Documental 'Dilluns'
    Documental 'Dilluns'
Publicitat

Time Out diu

Un nou documental pretén inspirar i treure pressió als joves sobre la decisió vital de què estudiar i què ser de grans

A través de 30 històries reals, Anna Truyol i Álvaro Sanz han creat el documental 'Dilluns' per reflexionar sobre el model educatiu actual amb una mirada renovada sobre els camins de la feina i la professió, mostrant que canviar i rectificar forma part de l’aprenentatge al llarg de la vida.

La peça reflexiona el canvi que està experimentant el mètode de selecció laboral on cada cop prima més l’actitud per sobre dels mèrits curriculars i, per fer-ho, compta amb protagonistes molt diversos com ara estudiants, docents, directors de recursos humans, oficis tradicionals com agricultor o peculiars com forenses, i fundadors d'empreses.

“Quan tens només 17 anys i has de triar què vols estudiar és un moment molt important, per a molts joves és la primera decisió rellevant que han de prendre a la vida. I és difícil perquè encara no et coneixes. Molts adolescents se senten estressats, angoixats i pressionats per l’entorn perquè sembla que has de triar en aquell precís moment qui i què voldràs ser la resta de la teva vida”, explica Anna Truyol. 

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Cinemes Girona
Girona, 175
Eixample Dret
Barcelona
08037
Transport
Verdaguer (Línies: L4-L5)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà