Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

INPUT

  • Cine
Campus Poblenou
Foto: Shutterstock
Publicitat

Time Out diu

Barcelona acollirà la 44a edició de l'INPUT 2022, la trobada anual de televisions públiques d'arreu del món

Barcelona acollirà la 44a edició de l’INPUT 2022 (International Public Television Screening Conference). La trobada anual reuneix a professionals de les televisions d'arreu del món per debatre sobre els reptes i el futur de la televisió pública. 

El congrés, que se celebra cada any a una ciutat diferent del món, serà del 10 al 13 de maig al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta nova edició l’organitzen el Clúster Audiovisual de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Corporación de Radio y Televisión Española.


La trobada reunirà a 59 televisions públiques de 28 països i s’hi presentaran els formats televisius més destacats i innovadors de la televisió. Entre les cadenes seleccionades hi ha set produccions de TV3, TVE i Betevé:  El programa “Per què volen els avions”, el capítol del fenomen televisiu “Crims de la Guàrdia Urbana” i el documental “La Gemma té un pla” de TV3; les sèries “Yrreal”, “Sequía” i la sèrie d’animació “Mironins” de TVE; i “Oh my goig!”, el programa sobre sexualitat de Betevé són els formats que es presentaran a l’INPUT 2022.

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
input-tv.org/home
Adreça
Preu
206,9 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà