Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Japanese Film Festival Special World Tour

  • Cine
  1. Japanese Film Festival
    Japanese Film Festival
  2. Japanese Film Festival
    Japanese Film Festival
  3. Japanese Film Festival
    Japanese Film Festival
Publicitat

Time Out diu

Del 20 al 25 de febrer, els Cinemes Girona projectaran sis pel·lícules que són un avançament del festival online de cinema japonès que se celebra al juny

Si sou fans de la cultura nipona, preneu nota! Per promocionar el cinema japonès, la Japan Foundation ha organitzat un Special World Tour com a avançament del Japanese Film Festival, que se celebra al juny a nivell mundial, i porta a Barcelona sis títols inèdits que es podran veure del 20 al 25 de febrer als Cinemes Girona.
Durant aquests dies es projectaran els darrers treballs de cineastes amb gran personalitat pròpia, pertanyents a la nova onada del cinema japonès, que fan pel·lícules que oscil·len entre l'espectre comercial i el cinema d'autor i que han conquerit el públic asiàtic. Destaca Yoshida Keisuke, de qui es podran veure dos films: un melodrama titulat ‘Blue’ i un drama de tall neorealista, ‘Intolerance’. Un altre títol destacat és ‘In the Wake’, una pel·lícula de gènere negre del talentós cineasta Zeze Takahisa i protagonitzat per Hiroshi Abe, un dels actors més populars d'Àsia. També es podran veure la tragicomèdia familiar 'The Water Flows to the Sea' de Maeda Tetsu, 'The Lines that Define me', un retrat sobre el poder de la tradició dirigida per Koizumi Norihiro, i 'Father of the Milky Way Railroad' de Narushima Izuru, un biopic sobre la figura del poeta Miyazawa Kenji. Tota una oportunitat per descobrir els millors talents del nou cinema japonès!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà