Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La trenza', als cines

  • Cine
  1. La Trenza
    La Trenza
  2. La Trenza
    La Trenza
  3. La Trenza
    La Trenza
Publicitat

Time Out diu

El fenomen literari 'La trenza', traduït a més de 40 idiomes i èxit en vendes, es podrà veure ara a la gran pantalla, no us ho perdeu!

Aquesta història va néixer com una novel·la dramàtica, escrita per Laetitia Colombiani, que parla sobre amistat, amor i superació. I un dels ingredients del seu èxit han estat les recomanacions entre mares, filles, àvies i nétes, que han compartit aquest llibre que apel·la a l'amor en totes les formes i a la sororitat com a motor de vida. 'La trenza' s'ha traduït a més de 40 idiomes i ha esdevingut un fenomen en vendes a tots els països on s'ha publicat, amb un total de més de vuit milions d'exemplars venuts, es diu ràpid! A més, una de les tres històries que aborda la novel·la s'ha adaptat com a llibre infantil per a nens a partir de 5 a 8 anys.

I ara, la mateixa Colombiani fa un pas més enllà i s'atreveix portant la seva pròpia història al cinema i dirigint ella mateixa la pel·lícula. 'La trenza', un drama suau sobre tres relats entrellaçats que tenen en comú la força femenina com a motor que impulsa la vida, s'estrenarà el proper 15 de desembre a cinemes.
La pantalla gran ens convidarà a viatjar a l'Índia, on Smita és una intocable i somia donar una educació a la seva filla. També a Sicília, on Giulia treballa al taller de perruques del seu pare, l'últim d'aquest tipus a Palerm, que veurà trontollar el suport de tota la família pel fet que el seu pare pateix un greu accident. I, finalment, ens transportarà al Canadà, on trobarem la Sarah, una mare de tres fills divorciada dues vegades i una advocada exitosa la identitat de la qual es basa completament en la seva feina, fins que el càncer de mama arriba a la seva vida. I, en acabar la projecció, veureu com us envaeixen la reflexió i l'esperança. S'ha de veure!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà