Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pantalla Pavelló 2022

  • Cine
Pavelló Mies van der Rohe
Pavelló Mies van der RohePavelló Mies van der Rohe
Publicitat

Time Out diu

Cine a la fresca en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat!

El pavelló Mies van der Rohe és tot un símbol de l’arquitectura moderna que, a més, proposa intervencions artístiques, debats i altres cites culturals. Ara, acaba d’estrenar audioguia gratuïta, per tal que no us perdeu cap detall, textura o curiositat de l'espai. I, si hi aneu a última hora del dia, quan la llum del capvespre il·lumina de vermell tots els racons, es crea un ambient càlid i màgic que val la pena descobrir.
Aquest estiu és el moment idoni per fer-ho, perquè aquesta joia de la ciutat serà l’escenari del Pantalla Pavelló: un cicle de cinema a la fresca que inclou presentació i debat, per aprofundir en els reptes socials, polítics i climàtics de l’arquitectura a partir de la mirada de diversos arquitectes, i que projecta quatre pel·lícules sobre el mur de travertí.
El 4 de juliol podreu veure una doble projecció: 'Lina Bo Bardi, del vidrio al barro' i '[On set with] Lilly Reich': ambdós sobre el cinema com a recerca acadèmica per conèixer el passat i amb la presència dels dos directors.
El dia 1 d’agost amb Max Risselada: 'Life, works & 12 buildings' coneixerem la passió d’aquest professor que explica les grans obres del segle passat mentre les visita. El mateix Risselada i el director del documental oferiran un col·loqui durant la sessió!
I el 5 de setembre 'Mies goes future' ens mostrarà una selecció de vídeos sobre el futur de les institucions de divulgació arquitectònica amb la presència dels seus creadors Esenija i Greg Bannan.

Detalls

Adreça
Preu
2 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà