Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinema lliure a la platja
Foto: Sergi RamosCinema lliure a la platja

Totes les pel·lícules gratis del Cinema Lliure a la Platja

Del 5 al 23 d'agost se celebra una nova edició de la mostra de cine independent i gratuït a les platges catalanes

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A la platja hi anem a refrescar-nos, a fer esport, a fer el llangardaix, a passejar, a relaxar-nos... i des de fa un temps també a veure pel·lícules. Del 5 al 23 d'agost tindrà lloc una nova edició del Cinema Lliure a la Platja, el cicle de cinema independent i gratuït a Barcelona, Tossa de Mar i Palamós.

Enguany, a causa de les circumstàncies, hi ha menys pel·lícules i tot estarà regit per la normativa de seguretat de cada localitat. A Barcelona, excepcionalment, les sessions es faran a un espai habilitat a l’aire lliure al costat del CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja.

L'hora de les projeccions variarà segons l'hora de posta de sol. Les pel·lícules i els curtmetratges previs es projecten quan es fa de nit perquè puguem gaudir d'un visionat de qualitat. Sempre és recomanable arribar amb certa antelació.

També està previst que a Barcelona l'aforament sigui limitat i amb reserva prèvia a través d'un formulari a la seva web però les entrades seguiran sent gratuïtes. 

Abans de cada pel·lícula, com en altres edicions, es projectarà un curt del festival FILMETS i obres seleccionades de les escoles de cinema de Catalunya. 

NO T'HO PERDIS: tota l'agenda de cinema a l'aire lliure

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat