Festival u22 a la Fundació Miró
u22Festival u22 a la Fundació Miró
  • Cine

U22: Festival de cinema jove de Barcelona

Projeccions, masterclasses i concerts en aquest festival de cinema jove a la Fundació Miró!

Publicitat

Time Out diu

La Fundació Miró es converteix en l’escenari del U22, el festival de curtmetratges joves de Barcelona. La IV edició d’aquest esdeveniment comptarà, per primera vegada, amb curtmetratges internacionals i, com cada any, ha estat organitzada per per joves de diferents entorns artístics. 

D'entre els més de 300 curtmetratges rebuts, un comitè format per joves de diferents disciplines ha escollit els 22 films de la Selecció Oficial que s'exhibiran a l'Auditori de la Fundació Joan Miró entre el 14 i el 18 de setembre. El públic podrà votar els millors curtmetratges, que es projectaran en una sessió final de cinema a la fresca al Pati Nord. A més, un jurat format de professionals votarà el millor curtmetratge jove de l'any en un lliurament de premis.

A part de les projeccions, el festival també ha organitzat activitats diverses. Des de concerts de grups emergents del panorama jove català (Iglú, Roserona, Kuu, Maria Hein i Renaldo i Clara), fins a taules rodones, masterclasses de professionals del cinema (com classes d’interpretació a càrrec Candela Antón o Iñaki Mur), retrospectives de directors de cinema (Carlos Marquès Marcet, Belén Funes) i una festa de cloenda, tot amb l’objectiu de convertir-se en un espai de trobada per a joves interessats en la cultura. Consulta’n la programació completa.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.letto.studio/u22
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà