Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinemes Verdi obre les seves portes el 23 de novembre
Foto Cinemes Verdi

Com pagar menys per anar al cinema a Barcelona: dies de l'espectador

Una guia per aconseguir les entrades de cine més barates qualsevol dia de la setmana

Escrit per
Roger Rodríguez
Col·laborador
Maria Llinares
Publicitat

La cantarella de "no vaig al cinema perquè és molt car" ja la tenim massa sentida, i no serem nosaltres els que diguem que els preus de les entrades són regalats, però, si rebusquem una mica, podem trobar ofertes a l'hora de veure una pel·lícula. Amb aquesta guia podreu anar al cine qualsevol dia de la setmana sense que això suposi un daltabaix per a la butxaca. I no us enganyeu, veure cinema en una sala continua sent molt millor que fer-ho a casa, per moltes polzades que tingui la vostra tele d'última generació.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera del mes als cinemes de Barcelona

Els dies de l'espectador

Els dilluns
© Cinemes Verdi

Els dilluns

No hi ha res com començar la setmana amb una bona pel·lícula. Si sou dels que us agrada prendre una copa en un barri amb personalitat, podeu apropar-vos als Verdi, que a més de tenir unes sales grans, els dilluns només us costarà 4,49 euros l'entrada.

Si preferiu estar més pel centre i us animeu amb el cinema d'autor, els Méliès també us poden fer el pes per 4 euros. Això sí, aneu preparats perquè aquí us podeu trobar des d'una pel·lícula de Coppola del 74 fins a una acabada d'estrenar.

Encara hi ha tres sales més que s'uneixen al dia de l'espectador: les del Maldà amb entrades a 5,50 euros, la del Renoir amb les entrades a 4,90 euros si les agafeu en línia i les del Balmes Multicines per 5,50 euros.

Els dimarts
Foto: Cine Aribau

Els dimarts

El dimarts està reservat per als majors de 65 anys, ja que les sales de cinema vendran entrades a 2 € per a la gent gran.

Però si en teniu menys no us preocupeu, als cinemes Girona el dimarts les entrades valen 5 €. 

Publicitat
Els dimecres
Cinemes Maldà

Els dimecres

El dia de l'espectador s'ha convertit en una tradició per als més cinèfils, i és que les entrades estan molt rebaixades a moltes sales. A totes les del grup Balañá (Glòries, Arenas, Aribau...) costen 5,50 euros.

Als Maldà pel dia de l'espectador posen les entrades a 5,50 euros i la cadena de sales Cinesa les entrades estan a 6,50 i 5,90 euros amb myCINESA.

Als Renoir Floridablanca et surten per 4,90 euros si les demanes per internet i al Zumzeig per 5,50 euros.

Els dijous
©Isa_Ro

Els dijous

No és un dia amb gaire ofertes, però el grup Balañà en té una guardada. Si aneu als cinemes de Glories i Las Arenas, trobareu les entrades per a tota la cartellera per 6 euros

Publicitat
Combatre els divendres, dissabtes i diumenges amb promocions
Foto Cinemes Girona

Combatre els divendres, dissabtes i diumenges amb promocions

Aquí no hi ha dia especial que valgui, aquests tres dies són per definició els més cars: les entrades no solen baixar dels 7 euros i si a més ets dels que aprofita per atipar-se de crispetes i begudes aigualides, la broma se't dispara de preu. Però per això existeixen les promocions i fer-se soci. Si ets soci dels cinemes Girona (que costa 3 euros cada dos anys), les entrades et surten a 5,50 euros. Si decideixes fer-te soci dels Renoir i demanes les entrades per la seva web, et costaran 7,90 euros els caps de setmana i festius. 

Sales 'low cost'
Foto: La Filmoteca

Sales 'low cost'

Una bona opció per poder gaudir del cinema al millor preu és la Filmoteca, on per 4 euros (3 amb el carnet de la biblioteca) pots arribar a veure pel·lícules com 'Alien' o trobar-te un cicle de cinema asiàtic.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat