Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cine Aribay
Foto: Cine Aribau

Com pagar menys per anar al cinema

Una guia per aconseguir les entrades de cine més barates qualsevol dia de la setmana

Escrit per
Roger Rodríguez
Publicitat

La cantarella de “no vaig al cinema perquè és molt car” ja la tenim molt escoltada, i no serem nosaltres els que diguem que els preus de les entrades estan tirats, però, si rebusquem una mica, podem trobar ofertes a l'hora de veure una pel·lícula. Amb aquesta guia podreu anar al cine qualsevol dia de la setmana sense que això sigui un daltabaix per a la butxaca.

Dilluns
© Cinemes Verdi

Dilluns

No hi ha res com començar la setmana amb una bona pel·lícula. Si sou dels que us agrada prendre una copa en un barri amb personalitat, podeu apropar-vos als Verdi, que a més de tenir unes sales grans, els dilluns només us costarà 4,9 € l'entrada. Si preferiu estar més pel centre i us animeu amb el cinema d'autor, els Méliès també us poden fer el pes per 4 €. Això sí, aneu preparats perquè aquí us podeu trobar des d'una pel·lícula de Coppola del 74 fins a una acabada estrenada.

Dimarts i dijous
©Isa_Ro

Dimarts i dijous

El dijous podeu anar als cinemes de Glories i Las Arenas per 5 €. Però si el que voleu és fer una marató de cine heu d'anar sens dubte als cinemes Maldà: només pagueu un cop l'entrada i podeu veure totes les sessions d'aquell dia. Dilluns, dimarts i dijous l'entrada només us costarà 5 €. Una altra opció pot ser entrar als Zumzeig i veure la millor pel·lícula del Festival de Cannes també per 5 €.

Publicitat
Dimecres

Dimecres

El dia de l'espectador s'ha convertit en un dia de tradicions per als més cinèfils, i és que les entrades estan molt rebaixades a moltes sales. A totes les del grup Balañá (Glòries, Arenas, Aribau...) les entrades costen 4,90 € i us sortiran 0,50 € més barates si les compreu a través de la seva web.
Als Maldà i la cadena de sales Cinesa les entrades estan a 4,50 € i 4,90 € (amb Cinesacard) respectivament. Als Renoir Floridablanca et surten per 4,40 € si les demanes per internet, i als Cines Icaria hi podràs anar per 4,90 €.

Combatre els divendres, dissabtes i diumenges amb promocions

Combatre els divendres, dissabtes i diumenges amb promocions

Aquí no hi ha dia especial que valgui, aquests tres dies són per definició els més cars: les entrades no solen baixar dels 7 € i si a més ets dels que aprofita per atipar-se de crispetes i begudes aigualides, la broma se't dispara de preu. Però per això existeixen les promocions i fer-se soci. Si ets soci dels cinemes Girona (que  costa 3 € cada dos anys), les entrades et surten a 5,50 €. Si decideixes fer-te soci dels Renoir i demanes les entrades per la seva web, et costaran 6,20 € de dilluns a divendres.

També, tens la possibilitat d'anar als Renoir Floridablanca i et donaràn un ticket per què tornis en els 15 dies vienents per 5,30 €.

Publicitat
Sales low cost
© Cinemes Texas

Sales low cost

La sala amb la millor relació qualitat-preu és el Texas: per 3 €, de dilluns a dijous i per 4 € divendres, dissabtes, diumenges i festius, pots tornar a veure 'Still Alice', 'Ida' o alguna de David Lynch, en unes butaques i una pantalla de primera divisió. Una altra opció és la Filmoteca, on per 4 € (3 € amb el carnet de la biblioteca) pots arribar a veure pel·lícules com 'Alien' o trobar-te un cicle de cinema asiàtic.

Menció especial

Menció especial

Si no us fa mandra agafar el cotxe i fer-vos una petita excursió fins a Cerdanyola del Vallès, podreu gaudir de la targeta Puntàs, i és que els cinemes El Punt ofereixen per 22,50 € al mes una tarifa plana per anar al cinema totes les vegades que vulgueu. Una llàstima que aquest model no s'importi també a Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat