Barcelona Clarinet Players

Música, Clàssica i òpera

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El quartet format per Manuel Martínez (clarinet), Xavier Vilaplana (clarinet), Martí Guasteví (corno di bassetto) i José Vicente Montesinos (clarinet baix), interpreta en concert obres de Hoedl, Satie i Iturralde, entre d'altres,  en una proposta en què la música es marida amb vins.

El concert és el primer del cicle Denominació d'Origen. Maridant Música, que constarà de 6 concerts i que s’allargarà fins al juny. Al llarg dels 6 concerts es tastaran vins únicament catalans, provinents de cellers petits i de tirada limitada i de gammes accessibles a totes les butxaques.

Durant el cicle es cobriran totes les DO catalanes i tots els tipus de vi: des de blancs fluïds i refrescants fins a negres intensos i estructurats, passant per blancs complexos, rosats carnosos, negres suaus, escumosos i dolços.

Hi participaran cellers com Finca Parera (DO Penedès), Planas-Albareda (DO Penedès - CR Cava), Grimau (CR Cava), Comalats (DO Costers del Segre), Bernaví (DO Terra Alta), La Bollidora (DO Terra Alta), Can Roda (DO Alella), Collbaix (DO Pla de Bages), GatzaraVins (DO Conca de Barberà) Adernats - Vinícola de Nulles (DO Tarragona), Buil & Giné (DOQ Priorat), Joan Simó (DOQ Priorat), Vinyes dels Aspres (DO Empordà), Can Sais (DO Empordà), Vinyes d'Olivardots (DO Empordà), Ètim - Coop Falset (DO Montsant) i Mas de les Vinyes (DO Montsant), entre d'altres.

Detalls

També t'agradarà