ARTeNOU 2013: Onra + Slugabed + Ambassadeurs + My dry wet mess...

Clubs

Time Out diu

L’any passat l’equip d’ArteNou se la van jugar programant el festival una setmana abans del Sónar, i els va sortir prou bé per repetir aquest any en el mateix lloc –els bucòlics jardins de l’Ateneu de Sant Boi–, la mateixa data i amb un cartell que premia alguns dels talents emergents de la música electrònica tant a fora com a casa.

ArteNou se celebra sempre durant un únic dia i en un horari que ajunta les últimes hores de la tarda amb les primeres de la matinada, tot molt concentrat i seguit.

En el primer tram es condensa el talent local: primer Wesphere, després l’IDM ballable dels barcelonins Monki Valley i Clip!, que van ser els nostres representants a la passada Red Bull Music Academy de Madrid el 2011, i finalment el hip-house festiu de We Like Turtles.

I a partir de les 22 h es dóna veu als convidats internacionals: My Dry Wet Mess, un productor americà que ha viscut durant un llarg temps a Barcelona construint beats abstractes, el francès Onra, especialitzat en funk galàctic i beats ètnics, i el padrí del grime experimental, Slugabed. Per acabar, Alizzz, el nostre productor més internacional, tancarà el festival. Sense DJ: tot directe, tot qualitat.

Detalls

També t'agradarà