Abroad Fest: Gryffin + Mike Williams + Rezz + Zeds Dead

Clubs
Gryffin
Gryffin

Time Out diu

L’Abroad Fest encara la seva vuitena edició amb l’objectiu de posicionar-se com el primer festival d’hivern de música electrònica al país.

Reserveu-vos les dates: els dies 5, 6 i 7 de març Abroad Fest omplirà Barcelona del bo i millor de l’escena electrònica internacional i ho farà mantenint el seu caràcter de prescriptor de tendències musicals i de descobridor de noves estrelles del circuit. Van ser ells, de fet, els primers que van fer girar per Europa artistes del calibre de Marshmello, Chainsmokers o Kaskade, així que val la pena que us en refieu!

En la primera jornada del festival us proposen uns quants plats forts, que de fet han estat els seus primers artistes confirmats: el duo canadenc Zeds Dead i la seva barreja explosiva de gèneres com l’UK garage, house, electro house, hip-hop, glitch, drum and bass i més, el californià Gryffin, aka Dan Gryffith, reconegut per remesclar cançons com ‘Talking Body’, de Tove Lo, ‘Animals’, de Maroon 5 i ‘Desire’, de Years & Years, i el jove DJ holandès Mike Williams, nascut al 1996 i especialitzat sobretot en gèneres com l’EDM, el future house o el future bounce.

Les entrades van des de 46,57€ (passi per a un dia) fins als 204,91 de l’entrada VIP, passant per l’abonament de dos dies per 88,48€ i el complet, de tres dies, per 129,46€. Milers d’estudiants estatunidencs residents a Barcelona i devots de l’electrònica d’arreu d’Europa ja han descobert les bondats d’aquest festival amb un peu a cada banda de l’Atlàntic; us el perdreu vosaltres?

Detalls

També t'agradarà