Abroad Fest: Mike Williams + Cray

Clubs
Cray
Cray

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

L’Abroad Fest encara la seva vuitena edició amb l’objectiu de posicionar-se com el primer festival d’hivern de música electrònica al país.

Reserveu-vos les dates: els dies 5, 6 i 7 de març Abroad Fest omplirà Barcelona del bo i millor de l’escena electrònica internacional i ho farà mantenint el seu caràcter de prescriptor de tendències musicals i de descobridor de noves estrelles del circuit. Van ser ells, de fet, els primers que van fer girar per Europa artistes del calibre de Marshmello, Chainsmokers o Kaskade, així que val la pena que us en refieu!

La jornada de clausura del festival acabarà prop del mar: a Shoko, concretament. Hi sonaran els beats de Mike Williams, el DJ de només vint-i-quatre anys que ha revolucionat el món de l’EDM, el future house i el future bounce des dels seus Països Baixos natals, i els de Cray, de Los Angeles, una figura ben completa. Streamer de videojocs convertida en cantant, compositora i productora, sol jugar amb l’electrònica més indie, el pop i el dance a les seves creacions i es diu que té un estil musical tan divers que és difícil de concretar en un sol gènere. Serà l’encarregada de posar la cirereta a aquesta sessió de tarda amb el Mediterrani de fons.

Les entrades van des de 46,57€ (passi per a un dia) fins als 204,91 de l’entrada VIP, passant per l’abonament de dos dies per 88,48€ i el complet, de tres dies, per 129,46€. Milers d’estudiants estatunidencs residents a Barcelona i devots de l’electrònica d’arreu d’Europa ja han descobert les bondats d’aquest festival amb un peu a cada banda de l’Atlàntic; us el perdreu vosaltres?

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies