Abroad Fest: Mike Williams + Cray

Clubs
Cray
Cray

Time Out diu

L’Abroad Fest encara la seva vuitena edició amb l’objectiu de posicionar-se com el primer festival d’hivern de música electrònica al país.

Reserveu-vos les dates: els dies 5, 6 i 7 de març Abroad Fest omplirà Barcelona del bo i millor de l’escena electrònica internacional i ho farà mantenint el seu caràcter de prescriptor de tendències musicals i de descobridor de noves estrelles del circuit. Van ser ells, de fet, els primers que van fer girar per Europa artistes del calibre de Marshmello, Chainsmokers o Kaskade, així que val la pena que us en refieu!

La jornada de clausura del festival acabarà prop del mar: a Shoko, concretament. Hi sonaran els beats de Mike Williams, el DJ de només vint-i-quatre anys que ha revolucionat el món de l’EDM, el future house i el future bounce des dels seus Països Baixos natals, i els de Cray, de Los Angeles, una figura ben completa. Streamer de videojocs convertida en cantant, compositora i productora, sol jugar amb l’electrònica més indie, el pop i el dance a les seves creacions i es diu que té un estil musical tan divers que és difícil de concretar en un sol gènere. Serà l’encarregada de posar la cirereta a aquesta sessió de tarda amb el Mediterrani de fons.

Les entrades van des de 46,57€ (passi per a un dia) fins als 204,91 de l’entrada VIP, passant per l’abonament de dos dies per 88,48€ i el complet, de tres dies, per 129,46€. Milers d’estudiants estatunidencs residents a Barcelona i devots de l’electrònica d’arreu d’Europa ja han descobert les bondats d’aquest festival amb un peu a cada banda de l’Atlàntic; us el perdreu vosaltres?

Detalls

També t'agradarà