Analog Solutions Showcase: Eduardo de la Calle + Headbirds

Clubs
Eduardo de la Calle
Eduardo de la Calle

Time Out diu

El fundador Eduardo de la Calle i l’autodidacte Headbirds protagonitzaran el Showcase d’Analog Solutions del proper 25 de gener a Laut.

Eduardo de la Calle, natural de Madrid i representant del segell Analog Solutions, fundat l’any 2011, serà el cap de cartell del showcase que tindrà lloc el 25 de gener a Laut. El madrileny apostarà pel vinil, format que el caracteritza habitualment.

Han passat 21 anys des que va tenir lloc el seu primer llançament en vinil, i durant aquest temps ha passat a formar part de segells que mundialment han marcat tendència, com Planet E Communications o Gigolo. D’altres, com Cocoon, NON Series, Semántica o Hivern Discs han servit com a plataforma perquè els seus treballs veiessin la llum portant-lo a exportar els seus DJ sets a 60 països durant les últimes dècades.

Vindrà acompanyat de Headbirds, un artista autodidacte i en constant evolució la música del qual és el resultat de la perfecta combinació de contundència i energia amb malenconia. Tot i que es mou per un espectre sonor ben variat, és notable el seu compromís amb la part més espiritual i mística de la cerimònia del techno i derivats.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà