Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Brunch -In the City #3: Apparat Dj + Mall Grab + HAAi [CANCEL·LAT]

  • Clubs
Apparat: The Deep End
Publicitat

Time Out diu

Apparat DJ, Sama Yax, Mall Grab, Haai, DJ Fra i Pional formen el cartell del Brunch -In the City #3.

Brunch -In the City torna a la càrrega el proper 29 de març i ho fa al Petit Amfiteatre del Mar, davant el mediterrani, amb més foodtrucks, més varietat d’activitats per al programa Petit Brunch i amb un espai de mercat més gran.

Entre els artistes que hi passaran destaquen noms com el de Sama Yax, àlies de guerra d’Ainara Marañón, mexicana de naixement, criada a Bilbao i actualment resident a Barcelona. Es dedica a la música, segons diu, “per vocació i passió” i més que DJ esconsidera col·leccionista de tresors en 12’, 10’ i 7’. La seva melomania abraça una multitud de gèneres musicals, però a l’hora de fer girar els seus discos a la pista de ball li agrada fer-ho a ritme de groove, disco, afrobeat, funk, latin groove i soul.

Mall Grab (nom artístic de Jordon Alexander), al seu torn, és un DJ i productor australià que creuarà el forat de cuc que ens separa per a donar-ho tot als plats. No hi ha cap dubte que amb la seva acció dels últims anys, descrita com una instrospecció gairebé celestial, està trencant tots els esquemes i aconseguint un fort reconeixement en l’escena mundial.

D’altra banda, l’alemany Sascha Ring, àlies Apparat, és un abanderat de l'IDM més convincent, capaç de contentar els amants de l'electrònica més melòdica, els del techno i els de l’electro. Aquí es troba el seu punt més potent: la flexibilitat, el seu so eclèctic i el seu ampli horitzó musical. Si hi afegim el pla emocional i vitalista que el caracteritza, és la recepta perfecta per a sacsejar-vos per dins!

Escrit per
Sebastià Portell

Detalls

Adreça
Preu
13 h.
Publicitat
També t'agradarà