Brunch -In the City: Floating Points + Hunee + Hadone

Clubs
Floating Points
Foto: Dan Medhurst Floating Points

Time Out diu

Brunch -In the City comença temporada per la porta gran el proper 1 de març.

Després de l’èxit de la primavera passada, aconseguint exhaurir totes les entrades a tots els esdeveniments, torna Brunch -In the City, la festa efímera que combina la millor música electrònica, la gastronomia més sofisticada i un ambient 100% family friendly que tenen com a principal objectiu combatre el tòpic que el diumenge tarda és el moment més trist de la setmana. Un cop més, s’ha acabat!

En aquesta primera ocasió, començaran el 2020 amb un cartell inaugural de luxe: a l’escenari principal hi sonaran els beats del britànic Floating Points DJ (20-22 h.), el house ple d’ànima de l’alemany Hunee (18-20 h.) i la cantant, compositora, rapera i DJ de techno i house sud-coreana Park Hye Jin (16-18. h.).

D’altra banda, a l’Upload Room, podreu remenar cos i ànima amb el so brut del francès Hadone (20-22 h.), aka Viper Diva, l’argentí Squaric (18-20 h.), nascut a Buenos Aires i amb seu a Barcelona, i el portuguès Alex Martin (16-18 h.), amb més de quinze anys de dilatada experiència a la cabina.

Detalls

També t'agradarà