Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Choice Club: Eurosanto + Blkswn

  • Clubs
Blkswn
Blkswn
Publicitat

Time Out diu

Eurosanto i Blkswn es fusionen en una nit de PC Music i hip-hop a Abaixadors10.

Aquest 22 de febrer, la PC Music i el hip-hop seran els protagonistes a Abaixadors10, representats per Eurosanto, que ja va passar per la sala del Born el passat 31 de gener, i Blkswn i el seu directe de hip hop.

Que què és la PC Music? PC Music va començar essent un segell discogràfic londinenc, fundat pel productor A.G. Cook, però el seu recorregut ha tingut tal impacte que ja és reconegut com un gènere musical. Proposen un pop surrealista i exagerat, amb veus femenines i agudes i textures sintètiques i brillants, com les de Hannah Diamond, Life Sim i Danny L. Harle. Eurosanto n’és productor i també un dels principals artistes que s’hi dediquen al país.

Blkswn, pronunciat Black Swan, per altra banda, es un raper, cantant, director, escriptor i enginyers de so de Washington DC resident a Barcelona amb una proposta d’altura, conegut també pels seus vídeos i la seva imatge cuidadíssima. Considerat sempre un nen raret, segons afirma, va triar Barcelona per perpetrar-hi la seva diàspora europea i deixar-vos enlluernats amb la seva aproximació al gènere.

Escrit per
Sebastià Portell

Detalls

Adreça
Preu
3-5 €
Horaris
23 h.
Publicitat
També t'agradarà